Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barışmak istiyorum :/

Barışmak istiyorum :/
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar 17 yaşında bir öğrenciyimTam 3 sene her tarafında beklediğim sevdiğim bir kız varTam oldu çıkıyoruz dedik aradan 27 gün geçti yüzüm gülmeye başladıOnunlayken herşey güzeldi Sigarayı bıraktımKötü arkadaş çevremden uzaklaştımBeni kendime getirdi herşeyiyle seviyorum onuNeyse her şey güzel gidiyor derken aniden bire kafam karmakarışık dedi ve devamını getirdiBu ilişkiyi ilerletebiliceğimizi sanmıyorumSen beni kırıyorsun ben seni kırıyorum dediBirbirimizi kırmaktansa yol yakınken vazgeçelim dediOysaki en büyük kırgınlığımız yarım saati geçmemişti onunlaBirbirimize hiç fena davranısımız fena kırıcı sözlerimiz olmadıEvet bu bir bahaneydiDevamınıda getirdi,Arkadaş çevrem geniş aralıksız kafelere falan takılıyorum sen kaldıramazsın dediDedi'de Dedi yaniBen onu tam 3 yıl bekledimVe o benden 27gunde soğuduğunu söylediSoğumadı biliyorum buda bahaneydiBeni kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı ve halada devam ediyorFacebook'a Girdiği vakit o bir çevrimiçi oluyor ben bir diriliyorum o bir çevrimdışı oluyor ben bin ölüyorumMesaj atıyorum bana mesaj atma Senı Hoşuna Gitmek Istemıyorum Unutmama ızın ver gibisinden mesajlarla cevap verdi hep banaOkulda görüyorum konuşmak istiyorum yanına arkadaşları oluyor aralıksız ve o lafları yüzünden çekiniyorum birazHer gün çıkışta durağa gidip dolmuş bekliyorVe ben her gün o duraktan geçiyorum ona bakıyorum kolluyorumOkuldada bakıyor ara sıra bana benzeri ağlayan olup olmadığımı anlamaya çalışır gibiAma bazende yanımdan geçerken tınlamaz tavırlarıyla arkadaslarıyla gulerek geçiyorGitme dedimEn iyisi bu :S Dedi
Herşeye rağmen unutamıyorum vazgeçemiyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyor ayrılalı 1 hafta oldu ve ben acınacak halde oldumOnu geri getirmek için ne yapmam gerekiyor27gün çıktık ve daha onunla el ele tutusmayı sarılmayı geçtimGöz göze gelmişliğimiz bile azami 23 kere olmuşturUtangaç bir kişiliğim var
Onu fazla seviyorum Ve geri gelmesi için elimden gelenin fazlasını yapmaya ihtiyacım varOna ihtiyacım varLütfen fikirlerinizi benimle paylaşın
Çoktan teşekkür ediyorum
İyi forumlar

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt