Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barlas: 'İnsanların Biraz Utanması Varsa Erdoğan'ın Ekonomide Sağladığı Başarıları Alkışlaması Gerekir'

Barlas: 'İnsanların Biraz Utanması Varsa Erdoğan'ın Ekonomide Sağladığı Başarıları Alkışlaması Gerekir'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
s-3ce58327b2a4adde435ce13af538c7ce8d0cfc8c.jpg

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, son dönemdeki ekonomik gidişat ile ilgili olarak 'Bir Türk olarak Tayyip Erdoğan'a tekrar teşekkür ediyorum' diye yazdı.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de hiçbir sorunu çözümsüz bırakmadığını savunarak, 'Bundan sonra gelen sistem, dövize endeksli Türk Lirası hesabıdır. Yani artık kimse dolar kuruna bakıp 'Bugün iyiyim, bugün kötüyüm' diye söylenmeyecek. Bir Türk olarak Tayyip Erdoğan'a tekrar teşekkür ediyorum' diye yazdı.

'Bir kez daha anladık ki Türkiye dolarla yaşayacak ülke değildir'

28 Şubat 1997 döneminde Hazine'ye Maliye'ye, medyaya ve bütün kaynaklara saldırı yapıldığını iddia eden Barlas, 'Şimdi son olayları yaşarken 'Ah' dedim, 'Şu 28 Şubat'ta da Tayyip Erdoğan olsaydı herhalde bunlar altlarına ederdi'. dedi ve şu ifadeleri kullandı: 

'İnsanların biraz utanması varsa son dönemde Tayyip Erdoğan'ın ekonomide sağladığı başarıları alkışlaması gerekir. Yani bir kez daha anladık ki Türkiye dolarla yaşayacak ülke değildir. Türkiye'nin rejimi serbest pazar ekonomisidir.'