Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baros'tan Şok Eden Acıklama!

Hoş geldin! alaljperen tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Baros'tan Şok Eden Acıklama!
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Terim'in kadroda duşunmediği Milan Baros, A2 takımla yaptığı antrenmanda oyle bir laf etti ki yenilir yutulur cinsten değil

Sezon başında yonetim tarafından kendisine kulup bulunması istenen ancak yıllık ucretini kimsenin karşılamaya bile cesaret edemediği Cek oyuncu takımda kaldı Fatih Terim'in kadroda duşunmediği oyuncu A2 takımla yaptığı antrenmanda genc oyuncuların, “Hangi takıma gideceksin? sorusuna “Ben ancak Denizbank'a paramı cekmeye giderim Evimin 150 metre yanında bir Denizbank var ve oraya gidip paramı alırım Başka da bir yere gitmem diyerek herkesi şaşırttı

Menajerlerinin harıl harıl takım aradığı ancak Cin ve Katar'dan gelen teklifleri reddeden ardından da Celta Vigo'nun teklifini beğenmeyen Baros, sarıkırmızılıların başına bela oldu Ucretinde indirim yapmayan oyuncu icin son teklif Olympiakos'tan geldi

Yunan ekibi Olympiakos, Cek basınının haberine gore transfer donemlerinin bitmesine saatler kala Baros'un menajeri Pavel Paska'yla temas kurdu

Baros'u istediklerini ileten Pire ekibine surenin yetmeyeceğinden dolayı olumsuz yanıt verildi Ancak bu transferin reddedilmesinde ise Baros'un da payının olduğu ortaya cıktı Alınan bilgiye gore Cek golcu, menajerinden tum teklifleri reddetmesini istedi GSaray'da kazandığı 25 milyon Euro'nun altına inmek istemeyen oyuncu bu sezonu, en azından devre arasına kadar GSaray'da gecirip yıllık ucretinin tamamını aldıktan sonra ayrılmayı planlıyor

imagesbarostansokedenaciklama5b0405f58ec19