Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bartu Küçükçağlayan'dan, Hadise'yi 'kıyafeti' üzerinden hedef alanlara tepki: 'Hadi benim işim yok...'

Bartu Küçükçağlayan'dan, Hadise'yi 'kıyafeti' üzerinden hedef alanlara tepki: 'Hadi benim işim yok...'
0
101

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85

Müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan, müzikçi Hadise'yi kıyafeti üzerinden maksat gösteren birtakım magazin yorumcularına esprili bir lisanla reaksiyon gösterdi.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden 'Hadi benim bu saatte diğer işim yok. bu nasıl haber ya' notunu düştüğü bir görüntü paylaşan Küçükçağlayan, magazin programında Hadise'nin konser imgeleri üzerinden yapılan 'boşanma' haberiyle dalga geçti.

"BU NASIL HABER YA..."

Küçükçağlayan, konserde giydiği kıyafet üzerinden Hadise'nin evliliğinin nasıl gittiğine dair çıkarımlar yapan program sunucularını ti'ye aldı.

İşte o paylaşım:

Şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler 15 Mart'ta nişanlanmış daha sonra aile ortasında gerçekleşen bir merasimle evlenmişti.

858,506Konular
983,016Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt