Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baş ağrısı deyip geçmeyin!!!

Baş ağrısı deyip geçmeyin!!!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baş ağrısı deyip geçmeyin!!! slm melekler , acilen sizlere beni fazla üzen bir olayı anlatayımbasagrisideyipgecmeyin5c4f9453f3ddcgifalt :almi: Typing :almi:çocukluk yıllarımdan beri tanıdığım bi komşumuz varbu komşumuz arasıra baş ağrısı çekerdi ,bu ağrıları önemsemiyordu ağrı kesici yada içki içerek geçiştiriyordusebebleri jurnal hayatta yaşadığı stres ,aile içi sıkıntılar,mesleki sıkıntılar (inşaat ustasıydı),hayat şartlarından mı ihmalden mi hiç doktora gitmemişti,fazla güzelde saz çalar türkü söylerdi bu komşumuz ve fazla sevilen bi insandır4 ay önce çok şiddetli bir baş ağrısı geçirir ve oğlu bu amcayı doktora götürürbasagrisideyipgecmeyin5c4f945405ebfgifalt :cry: Cry :cry:doktor beyinde ölümler var der acilen amaliyata alırlar fakat amaliyattan sonra biraz düzelir gibi oldu fakatbasagrisideyipgecmeyin5c4f945405ebfgifalt :cry: Cry :cry:bu kezde evli oğlu ve karısının kavgaları oğlunun kendini alkole verişi bu komşumuzu çok üzer ve üzüntüyle önce lisanı yani konuşması durdu ,sonra felç geçirdi lavaboya bile gidemiyor şu anda ölümü bekleyen yatalak bir hastabasagrisideyipgecmeyin5c4f945405ebfgifalt :cry: Cry :cry:yaşı fazla genç daha evlenecek oğlu var offf fazla üzülüyorum ziyaretine gidemiyorum kendimi tutamam ağlarım diye eşine soruyorum nasıl durumu diye fakat iyi değilmiş konuşamıyor, duyuyor,kımıldayamıyor annemlerin dedine tarafından bu insan erimiş her yerde yatakta ufacık kalmış ,okadar iyi bir insandıki RABBİM çektirmesin bundan böyle MELEKLERİM baş ağrısı deyip geçmeyin mutlaka bi doktora gidin bugün geçer yarın geçer fakat ya geçmezse genç yaşta yada diğer yaşta böyle elem çekilmez! beni fazla üzen bu olayı sizlerle paylaşmak istedim ömür boyu SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİMbasagrisideyipgecmeyin5c4f9453f3ddcgifalt :almi: Typing :almi:  

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt