Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başak Cengiz'i Samuray Kılıcıyla Öldüren Katile Ağırlaştırılmış Müebbet

Başak Cengiz'i Samuray Kılıcıyla Öldüren Katile Ağırlaştırılmış Müebbet

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
s-fb17f25e283b5b716a9a6c9410211e0f0ca47716.jpg

Ataşehir'de Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'a ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası verildi.

Ataşehir'de geçtiğimiz kasım ayında hiç tanımadığı mimar Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz, 3 farklı hatadan ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası ile 5 yıl mahpus cezasına çarptırıldı. Mahkeme verilen cezalarda takdiri indirim uygulamadı.

Ayrıntılar geliyor...

Similar threads

Ataşehir'de geçtiğimiz kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz hakkında düzenlenen Adli Tıp Kurumu raporunda sanığın ceza sorumluluğunun tam olduğu belirtildi. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İstanbul'da Başak Cengiz'i vahşice katleden Samuray kılıçlı cani Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu. İstanbul'da bir süre takip ettiği Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz hakkında açılan soruşturma tamamlandı. Sanığa ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Ataşehir'de geçen kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz'i (28) yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un (27) davasında İsimli Tıp Üst Şurası'ndan gelen son raporu okundu. Raporda tutuklu sanık Can Göktuğ Boz'un cezai ehliyeti tam çıktı. Anadolu 4. Ağır Ceza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ataşehir'de Başak Cengiz'i kılıçla öldüren Can Göktuğ Boz'un babası, 'Hakimin karşısında gülüyor. Hakim, diyor ki; 'Sen mi öldürdün?', 'Evet hatırlıyorum, ben öldürdüm. Ama niye öldürdüm bilmiyorum' diyor' ifadelerini kullandı. Baba Boz, 'Boz, 'Bunun açıklaması yok. Akşamdan beri karşı tarafa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ataşehir'de, Mimar Başak Cengiz'i kılıçla öldüren Can Göktuğ Boz'un evinde bulunan kılıç ve bıçakların fotoğrafları ortaya çıktı. İstanbul'a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz salı günü yolda yürürken Can Göktuğ Boz'un samuray kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt