Başak Sayan hafıza kaybı yaşıyor BÜYÜK KASABA YAŞAMSAL AKLINI BAŞINDAN ALDI Aslında düşünecek olursak, büyük şehirlerde yaşamış bizler gerek işlerin sıkıntısından gerekse topluluk yerlerde yaşıyor olmamızdan bazen bu durumla karşılaşırız Ne diyeceğimizi düşünür dururuzbasaksayanhafizakaybiyasiyor5c4e1f9419f35alt 1548623760 1548623760 basaksayanhafizakaybiyasiyor5c4e1f9448711basaksayanhafizakaybiyasiyor5c4e1f9448711 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersehir&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN CEYDA'SI MAĞDUR DURUMDA Yaprak Dökümü dizisinde Ceyda karakterini canlandıran oyuncu Başak Sayan, kısa süreli fikir kayıpları yaşadığını söyledi Bu durumun kendisini ürküttüğünü belirten Sayan, 'Az önce bir hitabe yapıyorum gerisinde dönüp diyorum fakat, 'Ben demin ne konuştum?' O duruma geldim artık' dedi Son zamanlarda bunu sıklıkla yaşadığını anlatan Sayan, 'Galiba büyük şehirde yaşamanın, stresli bir günlük hayatın sonucu bu Ama yine de bir doktora gideceğim' diye konuştu