Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başarı İcin Okunacak Dua

Başarı İcin Okunacak Dua
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Başarı İcin Okunacak Dualar,sınavda başarı duası, sınavda başarılı olmak icin okunacak dua , başarılı olmak icin dua,sınav duası

Başarı İcin Okunacak Dua

رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

“Rabbi edhılni mudhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’c ’al li min ledunke sultanen nasira

ANLAMI: Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir cıkış ile cikarKatından bana yardım sdici bir kuvvet ihsan eyle

Sınav icin sıraya oturunca şu ayet okunur;

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي

“Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlul ukdeten min lisani,yefkahu kavli

ANLAMI: Ya Rabbi!,Goğsumu ve gonlumu genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını coz,sozumu anlaşılır eyle

Sınav Başlayınca da şu dua okunur:

ياَحَيُّ ياَقَيّوُمُ بِرَ حْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ

Ya Hayyu Ya KayyUM, Bi Rahmetike esteğisU

ANLAMI: Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum

Similar threads

Sınava Girerken Okunacak Dua Sınava girerken şu dua okunurisra suresi; رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا “Rabbi edhılni mudhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledunke sultanen nasira...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Sınavda Başarı İcin Okunacak Dualar Sınav duası “Allaahumme salli alaa seyyidinaa Muhammedin ve alaa aali seyyidinaa Muhammedin salaaten tunciinaa bihaa min cemiilehvaali vel aafaat Arapca metinde ehvalkelimesi, ahvalolarak dizilmiş; doğrusu burada yazıldığı gibi ehvaldir Duzeltir ozur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Sayfamızda yarın sınava girecek olan oğrencilerin okuması tavsiye edilen dualar yer alamktadırAşağıda sizler icin hazırladığımız ve bir araya getirdiğimiz sınav oncesi okunması tavsiye edilen bircok dua bulacaksınızDileidğiniz duayı okuyup yarın icin kendinize şans dilemeyi unutmayın tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Sevgili Oğrenciler gireceğiniz sınavlarda başarılı olmak icin sizlere tavsiye edilen aşağıdaki duayı okumalısınızSınav oncesinde okuyacağınız dua sınavda başarılı olmanız icin tavsiye edilmiştir imagessinavdabasariliolmakicinokunacakdua5adbe1af375f8 Sınav Başarısı İcin Dua Sınava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Sınavda başarılı olmak icin okunacak dua Sınav icin okunacak dualar *“Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır * “Allahumme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt