Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Basarili oldugu kadar mütevazi Tolga Karel

Basarili oldugu kadar mütevazi Tolga Karel
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Basarili oldugu dek iddiasız Tolga Karel Basarili oldugu dek mutevazi, yakisikli oldugu kadar da akilli bir yetenek Tolga Karel​ Basarili oldugu kadar mutevazi, yakisikli oldugu dek da akilli bir yetenek Tolga Karel Huzunlu ve enerjisi diplere vurmus bir sonbahar gununde bile yuzumuzu guldurmeyi basaran 'Yaprak Dökümü'nun Oguz'unun 'aura'sina kapildik Oyunculuk egitimi mi aldiniz yahut alayli misiniz? Yeditepe Üniversitesi'nde Uluslararasi İliskiler daha sonra da Paris Devlet Konservatuari'nda Sahne Sanatlari bolumlerini bitirip Paris'te Sinema Elestirmenligi yuksek ihtisasi yaptim Siyaset gerçekleştirmek icin sahne sanatlarindan iyi anlamak gerektigini mi dusundunuz? Uluslararasi İliskiler'e girdigimde babamin olmami istedigi gibi bir adam olma yolunda ilerledigimi gordum Bunu fark ettigim anda da sanat okumaya karar verdim İÇ SESİMİ DİNLEDİM İnsan sanatci olmaya bir anda karar verebilir mi? Sanat icimde daima vardi Lakin babam burokrat oldugu icin sanatci elde etmek kariyer planlarimin icinde yer alamazdi Bunu ilk 13 yasimda fark etmistim Gitar almasini istemistim ama almamisti Harcliklarimi biriktirip gitar alip kursa gittim Babamla olan kirilmadan daha sonra hayatima yon verirken ruhumu dinledim O ruh bana once sarki sozu yazdirdi sonra rol yapmayi ogretti 1549262571 1549262571 basarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57deef30470basarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57deef30470 http:wwwinternetteyimnetmedyagozgallery1054215490 Peki oyunculuk nasil basladi? Ilk oyunculuk deneyimimi Paris'te yasadim Bir kast gorusmesine gitmistim Bir baktim sadece ben degil, benim disimda 2 bin 999 kisi daha gelmis o gorusmeye! böylece kisinin arasindan secilmek cok guzel bir duyguydu 'Peki simdi ne olacak' derken, gorusmelerin film icin yapildigini ogrendim Sete gittim, karsimda G?rard Depardieu'nun da oldugu 300 kisilik bir ekip var 'Denizin Çocuklari' adli Fransiz yapiminda oyle bir ekiple kariyerime baslamak cok heyecan vericiydi xfUid21549262571 1549262571 basarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57def16375fbasarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57def16375f http:wwwinternetteyimnetmedyagozgallery105428736 O ortamlari Turkiye'de dizi oyuncusu elde etmek icin mi biraktiniz? Turkiye'ye donmek zorundaydim cunku kendimi babama kanitlamam gerekiyordu Pisman olmus gibi soylediniz Fransa'da 5 yıl kaldim fakat biz Turkler her ne kadar Avrupali gibi gorunsek de sosyalist bir yanlamasına sahibiz Ayrica Turkiye'de hakikaten cok buyuk bir malzeme var Avrupa ve Amerika sinemasi tukenmis durumda Örneğin orada yapilmis 180 Kral Arthur'u filan izliyoruz fakat Turkiye'de daha hakkiyla (komedi olmayan) ciddi bir savas filmi bile cekilmedi 1549262571 1549262571 basarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57def1e3e7dbasarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57def1e3e7d http:wwwinternetteyimnetmedyagozgallery1054215491O yuzden burada daha cok malzeme, daha cok potansiyel olduguna inaniyorum Zaten bir aktörun en verimli en iyi zamani 3035 yaslarina geldigi zamanlardir Ben daha 28 yasindayim Ben o yaslara gelene değin Turk sinemasinin birazcık daha gelisecegini, daha cok oturacagina, tam anlamiyla yapilanacagina inaniyorum İste o süre bambaska bir donem baslayacak ve ben de o donemin ilk jenerasyonu olabilecegimi dusunuyorum FARKLI BİR DURUŞ Ama su anda Turkiye'de binlerce dizi oyuncusu var, siz bunca insan arasinda nasil bir ayrım yaratmayi planliyorsunuz? Turkiye'de gercekten oyuncu olanlarin sayisi 10'u gecmez Kendimce bu ahali tipki pandalar gibi devlet tarafindan koruma altina alinmali (Guluyor) Bense her ne kadar oyle oldugumu dusunenler olsa da kendimi bir jon olarak gormuyorum Bence jon olmak bir fotograftir Bir durus, bir bakis gerektirir Beni karaktere girebilmek heyecanlandiriyor 'Kabuslar Evi'nde şahane bir rolum vardi, simdi de 'Yaprak Dökümü'nde cok akıllı ve guclu ama aslinda cok da iyi olmayan birini oynuyorum Bence gelecegin jon anlayisi da tek bir durusta degil, boyle hem oyunculugu bilen keza de hos olan adamlar olacak xfUid41549262571 1549262571 basarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57def26feabbasarilioldugukadarmutevazitolgakarel5c57def26feab http:wwwinternetteyimnetmedyagozgallery1054215488 Hayallerde ne var? Ben hayata dair bir seyler anlatmaya calisiyorum Bunu yaparken de dil olarak ara sıra soz yazarligimi ara sıra de oyunculugumu kullaniyorum ve bunu severek yapiyorum Herkes beni sevsin gibi bir egom yok fakat farkli bir dil yaratacagima ve farkli bir durus olacagima da inaniyorum Dizi oyuncusu Tolga Karel, birliktelik yasadigi Deniz Akkaya, Nurgül Yeşilçay ve Demet Evgar gibi unlu kadinlarin ihanetine ugradigini ileri surunce buyuk tepki cekti İddianin muhattablarindan Demet Evgar, genc adama ofke puskurdu Onu Allah'a havale ettim Diyecek sozum değilYaprak Dökümü dizisinde rol alan mankenoyuncu Tolga Karel, haftalik yayin yapan bir dergiye roportaj verdi Kadinlarla olan iliskilerinde her zaman oyuna geldigini, aldatildigini soyleyen Karel, unlu isimlerden de ornekler verdi Deniz Akkaya beni aldatan birincil kadindir İsadami Alican Ulusoy ile aldatti Demet Evgar, beni tek gecede sildi Nurgül Yeşilçay, 'Asmali Konak' dizisi zamaninda hem beni keza baska birini yöneticilik ediyorduiddialarini ortaya atan Tolga Karel'e Demet Evgar ve Nurgül Yeşilçay buyuk tepki gosterdi Mal Adalari'nda tatilde olan Deniz Akkaya ise henuz bir aciklama yapmadi KİMSE ÜZERİMDEN PRİM YAPMASIN Tolga Karel'in soyledikleri karsisinda Nurgül Yeşilçay cok sinirlendi ve sunlari soyledi: Boyle polemikler esim Cem Özer'i ve beni hic ilgilendirmez Kimsenin hatirlamak istemedigi, ola ki hatirlamadigi hatta dogrulugu bile tartismaya acik olan bu stil bir soylem icin konusmaya bile degmez Irk cok alışılmadık Çok da cirkin bir olay bu Cümbür Cemaat bu denli konusabilcekse eger, o süre herkes konussun boyle! Ben artik evlendim, esim ve bir cocugum var İsmimin karistirilmasi cok cirkinOnu Allah'a havale ediyorumdiyerek ofke sacan Demet Evgar’in tepkisi ise daha sertti O Kadar cok filmde rol bölge guzel oyuncu, Diyecek bir sey bulamiyorum Sacma sapan insanlarin yaptigi sacma sapan aciklamalar bunlar Ben sadece kendisini Allah'a havale ediyorum Eger bir sey soylersem konusma hakki dogar Bu herif kisilere kendi uzerimden prim yaptirmamdedi  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt