Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başarılı Oyuncu Tansel Öngel Sunucusu Olduğu Maske Kimsin Sen'le İlgili Samimi Açıklamalar Yaptı

Başarılı Oyuncu Tansel Öngel Sunucusu Olduğu Maske Kimsin Sen'le İlgili Samimi Açıklamalar Yaptı
0
62

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-8cad76a6293e579aafa08fddaa6ffa19e2148849.jpg

FOX TV ekranlarında yayınlanan heyet koltuğunda Melis Sezen, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Eda Ece yer aldığı Maske Kimsin Sen'in sevilen sunucusu Tansel Öngel Fox TV'nin sorularını yanıtladı.

Kaynak: ...
Heyet takımında Melis Sezen, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Eda Ece yer aldığı ve sunuculuğunu ise Tansel Öngel üstlendiği "Maske Kimsin Sen?" tüm cümbüşüyle devam ediyor.

Bugün de biraz programın sempatik sunucusu Tansel Öngel'i konuşacağız. FOX TV'nin Öngel'le yaptığı "Maske Kimsin Sen" röportajında dikkat çeken kısımları sizlerle paylaşmak istedik;

Yarışın bu kadar beğenilmesini neye yoruyorsunuz?

Bence bunun birkaç sebebi var. Biri; bizim programımızda çok görkemli kostümlerin, çok hoş müziklerin, uygun çalışılmış dansların ve sahne şovlarının olması. Her performansta şaşırıyoruz. Bir başkası de; dedektiflerimiz çok hoş yorumlar yapıyor ve biz grup olarak birbirimize çok uygun ahenk sağladık. Çekimler çok samimi geçiyor ve bu samimiyet ekrana da yansıyor. Bu samimiyet de görkemli gösteriyle birleşince herkesin ilgisini çekiyor diye düşünüyorum ve bundan çok memnunuz.

"Yarışmada gücünüzü yüksek tutan, en sevdiğiniz şey nedir?"

Aslında ben olağan hayatımda çok enerjik biriyim, programa da bu yansıyor, bu çok hoşuma gidiyor. Haftada 1 gün çekim yapıyoruz lakin ben öteki 6 gün boyunca çekim yapacağımız günü iple çekiyorum. :) O stüdyoya girdiğimde farklı bir atmosfer oluyor, kendimi o ana bırakıyorum ve sonuna kadar cümbüşün tadını çıkarmaya çalışıyorum. Dedektiflerimiz, üretimcimiz, direktörümüz ve tüm takımımız de o denli, kendimizi o gösterinin bir kesimi haline getiriyoruz. Bu da seyirci tarafından çok seviliyor. “Maske Kimsin Sen” benim için çok farklı bir tecrübe oluyor. Her seferinde heyecan giderek artıyor ve her çekim yaptığımız gün daha da eğleniyoruz. :)

"Siz maske altında izleyici karşısına çıkıyor olsaydınız, hangi maske altına saklanırdınız ve izleyicimize ne üzere ipuçları verirdiniz?"

Maskeler o kadar hoş ki, çok kararsız kalırdım. Ancak yarışmacı olsaydım Kuzgun’un kostümünü giymeyi, o olmayı çok isterdim. :) Kuzgun olamıyorsa da, tavus kuşu olabilirdi. Çok etkileyici erkek kostümleri var - Tahminen erkek aslan da olabilirdim. Fakat hepsi birbirinden hoş, bakmaya doyamadığım kostümler benim için. Birinci favorim galiba Kuzgun olurdu. :) Çok karizmatik, çok farklı duruyor sahnede. Kanatlar, gaga falan çok etkileyici, sizce de o denli değil mi

"Maske Kimsin Sen’de gerçek Tansel Öngel’i mi izliyoruz?"

Bence “Maske Kimsin Sen”; Naci karakteriyle güç olarak çok farklı olduğumuzun ispatı oldu. :) Lakin programda da gündelik gücümün yalnızca bir kısmını yansıtabiliyorum. Program sırasında frene basmam gereken çok fazla yer var zira birebir vakitte bir sunucu olarak oradaki işleyişi yönlendirmek, programın formatına uygun hale getirmek zorundayım. O nedenle tam gücüm bu değil aslında, ancak buna yakın olduğunu söyleyebilirim. Seyirciye bu formda yansıyor olması yani daha enerjik olduğumun görülmesi çok hoşuma gidiyor. Bu enerjiyi paylaşmaktan da çok memnunum.

858,497Konular
982,123Mesajlar
30,081Kullanıcılar
samueltr33Son üye
Üst Alt