Başarılı Oyuncular Tartışma Etti Birbirine girdiler,Tartışma ettiler,haberin tamamı burada Şimdilerde :wwwbilgilihocamcomtvdizisi185551leylailemecnuntrt1ahtml dizisinde Mecnun'u canlandıran Ali Atay ve Elveda Rumeli dizisi ile beğeni toplayan Ertan Saban'ın birbirine girdiği iddia ediliyorDaha önceleri bu başarılı ve yakışıklı iki oyuncu birlikte kamera karşısına geçmişlerdiUmarız ki bu haber reel değildir ve dostlukları her daim sürer 1548646862 1548646862 basarilioyuncularkavgaetti5c4e79d28452fbasarilioyuncularkavgaetti5c4e79d28452f basarilioyuncularkavgaetti5c4e79d28452f Geçen sene Kılıç Günüdizisinde beraber kamera karşısına geçen ve arkadaş olan ikili, Taksim'de bir barda karşılaştı Leyla ile Mecnunekibinin İsmail Abi'si Serkan Keskin'le beraber dışarı meydana çıkan Ali Atay fazla alkollü olduğunu gördüğü Saban'ı evine gitmesi ve daha pozitif içmemesi konusunda uyarınca Saban sinirlendi ve Atay'ı itti Üç oyuncu aralarında arbede çıktı iddiaya göre tekme tokat kavga yaşandı Durumu görebilen vatandaşlar grubun etrafını sardı Araya girenler Saban'ı sakinleştirmeye çalıştı Saban 3 sene önce 26 yaşındaki eşi İnci Saban'ı kanser yüzünden kaybettiğinden beri coşmuş kişiliği ve gece hayatına düşkünlüğüyle uyarı çekiyordu Saban'ın, bir önceki dizisi Karakolda da sete alkollü gidip sorun çıkardığı konuşuluyordu Bu iki oyuncuyuda çok seviyorum ve çok başarılı buluyorum umarım hakiki değildirbasarilioyuncularkavgaetti5c4e79d28c14falt Hakiki bile olsa bu iki iyi arkadaşın barışacağına inanıyorum