Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başarısızlığın Sorumlusu Tuba!

Başarısızlığın Sorumlusu Tuba!
0
62

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yüreğine Sor Filminin Yönetmeni Yusuf Kurçenli, Başarısızlıktan Tuba Büyüküstün'ü Sorumluluk Sahibi Tuttu

Tuba'ya gişe sitemi

Gişede umduğunu bulamayan Yüreğine Sorun yönetmeni Yusuf Kurçenli, başrol oynattığı Tuba Büyüküstün'e sitem etti: Filme hiç destek vermedi

Düş kırıklığının sorumlusu

* Yüreğine Sor, 12 Mart'ta izleyiciyle buluştu Fakat film, bugüne kadar sadece 85 bin 500 kişi tarafından izlendi Önceki gün Capital Alışveriş Merkezi'nde halkla filmi izleyen Yusuf Kurçenli, gişedeki hayal kırıklığından Tuba Büyüküstün ve onun yeni dizisi Gönülçelenin yapımcısı Tomris Giritlioğlu'nu sorumluluk sahibi tuttu

Giritlioğlu ambargo koydu

* Ünlü yönetmen, Giritlioğlu'nun Büyüküstün'e ambargo koyduğunu öne sürdü: Tuba filme hiç takviye vermedi, düzenlenen organizasyonlara katılmadı Lakin ben onun varmak isteyip de gelemediğini düşünüyorum Tomris Giritlioğlu hiçbir şeye müsade vermedi, o da filmin tanıtımı için zaman ayırmadı*

Similar threads

Tuba Büyüküstün Kimdir Biyografisi Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Hoş Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu Üniversitede okurken filmlerinde rol aldı Üniversiteyi bitirdikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Tuba Büyüküstün Hayatı Tuba Büyüküstün Biyografi Gönülçelen Dizisinde rol almasıyla birlikte gündemden düşmeyen Tuba Büyüküstün kim diye merak edenler için işte Tuba Büyüküstün biyografisi 5 Temmuz 1982 de İstanbul'da doğduGerçek adı Hatice Tuba Büyüküstün'dür Mimar Sinan Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Tuba Buyukustun Kimdir Biyografisi Tuba Buyukustun 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu İstanbul Ozel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Guzel Sanatlar Universitesi, Sahne Dekorları ve Kostum Tasarımı bolumunden mezun oldu Universitede okurken filmlerinde rol aldı Universiteyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
20 Dakika Dizisi Melek Halaskar Karakteri Tuba Büyüküstün Kimdir ? Bu konu; 20 Dakika Dizisi Melek Halaskar Karakteri Tuba Büyüküstün hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, reyting yarışına yeni katılan dizilerden biri olan 20 Dakikadizisi zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
2003 yılında Okumuş Bulut ’un yönettiği ve Kanal D'de yayınlanan Sultan Makamı adlı dizinin son 4 bölümünde oynarak, dizi oyunculuğuna başladı 2004 yılında Çağan Irmak ’ın yönettiği ve Kanal D'de yayınlanan Çemberimde Gül Oya adlı dizide Zarife karakterini canlandırarak adından laf ettirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt