Başarıyla İlgili Yılbaşı Mesajları 2019 Bu konu; Başarıyla İlgili Yılbaşı Mesajları 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, çoğunlukla yeni yıl mesajlarında sağlık, sevinç ve başarı dilekleri sunulur O gece yoğun olan mesaj trafiğinde siz de sevdiklerinize galibiyet ile ilgili acayip mesajlar atmak istiyorsanız, şimdi sizlerle paylaşacağımız yeni yıl galibiyet mesajları işinize yarayacaktır Buyrun 1549098694 1549098694 basariylailgiliyeniyilmesajlari20195c555ecb8a896basariylailgiliyeniyilmesajlari20195c555ecb8a896 basariylailgiliyeniyilmesajlari20195c555ecb8a896 Dünyada galibiyet kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından kullanmak, yoksa da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır La Bruyere Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir Moliere Hiç kimse, galibiyet merenine elleri cebinde tırmanmamıştır Moorhead İyi bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir Andre Gide Para nasıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker De Chamfort Başarı şayet insana fazla şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir Çin özdeyiş Başarı kaslı olana gülümser, başarısızlık zayıflara çullanır Oscar Wilde Galibiyet tatlıdır ama çoğu süre ter kokar Anonim Başarılarını sır olarak saklamak, en büyük başarıdır La Rochefoucauld Başarının dört şartı; iyi anlamak, dilemek, cüret etmek ve susmak Munthe Başarıyı en fena şekilde göstermek, onunla övünmektir De Maupassant Büyük başarıların sahipleri ufak işleri özenle yapabilme sabrını bildiren kişilerdir Schiller Hayattaki isteklerime Ve Beklentilerime Bakınca Hepsini Başarıyla Gerçeklestirdiğimi Görüyorum Sanırım Ben Ne istedigimi Biliyorum Hayatta Başarının Sırrı Herşeyden En Düşük Bir Kez tereddüd Etmekmiş Ben Söylemedim Bu Lafı Büyük Descartes Söylemiş iyi Demiş, Hoş Demiş Teeeee, Galiba Descartes Seni Hiç Görmemiş İnsani Büyük Yapan Kendi Azmi Ve Sabrıdır Yeni Görevinde Başarılar Dileriz Büyük ahali olmadan büyük işler başarılamaz Bir insan bir iş yapabiliyorsa, bütün ahali o işi yapabilir Üşenme, vazgeçme, askıya alma Başarı ben başaracağım diyenlerindir Güzellikler Daima Sizinle Olsun Bozgun, Kazanacak Olmanın Garantisidir Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Hiç Bulamaz, Dostum Kalk düştüğün yerden Bir Nefes Al Içten Sil intikam Ve Nefretini Yürü, Hep ileri Yüyü Alnın Açık, Yüreğin Pak Hirsini Düştüğün Yere Bırak şimdiden Başardın Bile Bak…! Başarırsan Varsın, Başaramazsan Değil Başarırsan Yaşarsın, Başaramazsan Çık! Başarırsan Namın Yürür, Adın Baş Olur Başaramazsan Toprak Olur Taş Olur Başarırsan öykün Yazılır Filmin çekilir Başaramazsan Kanın Emilir iliğin çekilir