Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başbakan Erdoğan öğretmen atamalarına açıklık getirdi

Başbakan Erdoğan öğretmen atamalarına açıklık getirdi
0
53

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Erdoğan öğretmen atamalarına açık sözlülük getirdi

Başbakan Erdoğan, hoca atamalarına tarafsızlık getirdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu tanımlama ve haberin ayrıntıları şöyle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan öğretmen atamaları ile ilgili yaptığı kayda değer açıklamada şöyle konuştu

Recep Tayyip Erdoğan,Ben sizi aldatan olmayacağım Sizler şu anda öğretmen olmuşsanız mesleğin içindeyseniz benzer durumu sebebi ile şubatta tayinlerle ilgili tanımlama yaptımBiliyorsunuz TGS gibi kuruluşların başını çektiği öğretmenlik müktesebatını kazanmamış demin öğretmenliğe adım atmamışlarla ilgili ben daha önce tanımlama yaptımBöyle bizim atılmış biz adımımız yok Bu Nimet Bayan döneminde oldu Böyle bir şey onaylanmadı işlem başlamadı Bu speküle ediliyor Siz baştan imtihanlara girin imtihanlarla birlikte bu dönem içinde haklarınızı kazanın atamalarınızı yapalımŞubat ataması diye bir şey yok Şubat atama ile ilgili şampiyon için var Anlatabiliyor muyum Sizi aldatmayalım Şubat'ta, Ağustos'ta iki devir yapacağız fakat kazanan için yapacağız diyerek açıklamasını bitirdi *

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt