Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başbakan Erdoğanın Somali Resimleri

Başbakan Erdoğanın Somali Resimleri
0
41

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Recep Tayip Erdoğan Somali Görüntüleri
Başbakan Erdoğan Somali Konuşması
Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Köşkünde Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmed kadar kabul edildi Erdoğan ve Ahmed, yaklaşık 2,5 saat süren kabulün gerisinde müşterek basın toplantısı düzenledi Başbakan Erdoğan konuşmasında, mübarek Ramazan ayının içinde bulunulduğunu hatırlattı ve bu ayın tüm İslam dünyası ve insanlık için barışa vesile olmasını diledi

Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: Biliyorum ama Somali bugün son 60 yılın en tedirgin günlerini, aylarını, olur ya de yıllarını geçiriyor Kuraklık ve kıtlık tehdidiyle karşısında karşıya Dolaştık, basın toplantısından sonradan yine dolaşacağımız kamplar olacak Gördüğümüz kadarıyla apaçık bugüne dek görmediğim bir facia tablosu var Darfur kamplarını da dolaşmıştım Şöyle bir karşılaştırdığım zaman buranın fazla daha büyük bir felaketle iç içe olduğunu gördüm Özellikle millet bir afiyet tehdidi ile karşı karşıya Natürel her iki kampta da bilhassa yavruların, çocukların o halini bakmak insan olarak bizi üzüyor

Sesinizi daha yakından işitmek için buradayız Bakan, milletvekili arkadaşlarım, işadamlarımız işkadınlarımız, sanatçılarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla buradayız Bu ziyaret vesilesiyle buradaki durumu dünyaya duyurmak istiyoruz Sahiden bu Türkiye ’nin bir sorunu değil Bu bir insanlık sorunudur Fakat biz Türkiye olarak, kimse yokmuş gibi muamele etmek suretiyle buradayız

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Somali Görüntüleri

*

858,460Konular
981,083Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt