Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başbakan, kazayı incelemeye alıyor

Başbakan, kazayı incelemeye alıyor
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Başbakan, kazayı incelemeye alıyor Başbakan Erdoğan düzenlediği basın toplantısında BBP lideri Yazıcıoğlu'nun vefatına ilişkin Meclis'te komisyon kurulacağı açıklamasını yaptı Başbakan Erdoğan düzenlediği basın toplantısında kaza ile ilgili yapılan çalımaları açıkladı medyada meydana çıkan haberlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu Bu olumsuz çalışmalara karşın, emniyet güçlerimize sivil savunma güçlerimize gönüllü kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum Bilhassa çok baskı şartlara rağmen helikopter ve uçakları kullananlara teşekkür ediyorum Olayla ilgili herhangi bir ihmalkârlık olup olmadığı konusunda analiz yapılması için direktifler verdim Bu konuyla ilgili de Meclis Araştırma Komisyonu kurulacaktır Ailenin sağduyulu davranmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum Bu olayla birlikte dayanışma ruhunun yardımlaşmanın ne değin kayda değer olduğunu görmüş olduk Üzülerek maddeler halinde sıralamak isterim ki kurtarma çalışmaları aşamasında veri vermeye çalışan basın kuruluşlarımızın kazazadelerin aileleri ve Büyük Birlik Partisi camiası için yeterince sağduyu davranmamıştır Hollanda'da bir uçak kazası meydana geldi, aradan günler geçmesine karşın teknik bir yorumlama yapılmamıştır Kara kutunun bulunmasına dek açıklamaya gidilmemiştir Aslı astarı olmayan değerlendirmeler gerçekleştirmek, insan hafızasına öbür yansımalara yol açıyor Bu işin siyasi ranta dönüştürülmemesi gerekir Bilgisiz medya çevrelerinin bu işi ranta çevirmeleri bizi üzmüştür Ölüm haktır, bizler kaza ve kadare inanmış bir inancın mensuplarıyız tekrar tekrar söylediğimiz gibi, insanların gönüllerinde bıraktıklarımızla anılacağız Öldükten sonradan onu hayırla yadetmek değil yaşamında acaba nasıl yaklaştınız onu sormak gerekir O bir er kişi olarak yadedilecektir zaman zaman görüşüp ülke meselelerini paylaştığımız bir arkadaşımızdı Ben sevenlerine ve ailelerine başsağlığı dayanma ve metanet diliyorum  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt