Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başbakan Oyunu Kullandı

Başbakan Oyunu Kullandı
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Başbakan Oyunu Kullandı başbakan, recep tayyip erdoğan, oyunu kullandı, sandık başında, 2011, seçim, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1549043402 1549043402 basbakanoyunukullandi5c5486d53ccffbasbakanoyunukullandi5c5486d53ccff basbakanoyunukullandi5c5486d53ccff Sevgili melekler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi ,Üsküdar'da fakat Burhaniye İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı İlköğretim okuluna eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte antre yapan Erdoğan, sandık görevlileriyle tokalaştı Görevlilere kimliğini veren Erdoğan oy pusulasını ve mührü alarak kabine girdi Kabinden meydana çıkan Erdoğan, elindeki zarfla bir vakit basın mensuplarına poz verdi Erdoğan zarfı 2182 numaralı sandığa atarak oyunu kullandı Ardındaki Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan oy kullandı Gazetecilere konuşan Erdoğan: Dün akşam itibari ile 1800'de bitirdik bu süreci Meydanlarda biz konuştuk, şimdi de milletimiz konuşuyor Milletimiz bu gün ulusal iradesini ortaya ayarlamak suretiyle, önümüzdeki 4 sene bu ülkeyi kimin yöneteceğinin kararını vermiş olacak Bağlı bu bizler için saygı duyulması gereken bir karar olacak Aldığım haberlere göreAldığım haberlere göre gayet hoş ve sağlıklı aralıksız bir oylama süreci devam etmekte Milletime hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlerinde bu sürece verdiği desteğe teşekkür ediyorum Bugün sandıklarda atama yapan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorumdedi  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt