Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Fransa ya yönelik açıklaması

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Fransa ya yönelik açıklaması
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Fransa ya yönelik açıklaması Erdoğanın fransaya yaptığı tavır başbakanımız fransa için neler söyledi Başbakan Erdoğan Fransa'ya karşın yaptırımları açıklayacakBaşbakan Erdoğan, Fransa'ya karşın yaptırımları açıklayacağını bildirdiFransa'da 500 bin Ermeni varsa 550 bin de Türk olduğunu söyleyen Başbakan, Karar geçerse Fransa vatandaşları içinde de tepkiler artarak devam edecektir''Açıklamam büyük ihtimalle 1 etaba yönelik neler yapacağız, bunu açıklayacağım ve 2 üçgenin taban olmayan kenarı, 3 etapta ne gibi yaptırımlarımız olacak onları da açıklayacağız acilen Sarkozy'nin oy hesapları üstünde akla ziyan bu adımları, FransaTürkiye ilişkilerine zarar verecektir Beklentim odur oysa şimdi umulan sosyal demokrat ağırlıklı bir inşa var Sosyal demokrat ağırlıklı bu yapı, şu andaki iktidarın attığı bu adımı onlar iyi bir değerlendirmeye emrindeki miktar ve bunun yanına da bu yanlışı Senato bundan önce olduğu gibi düzeltir ve TürkiyeFransa ilişkileri tekrar aynı minval üzere devam eder Huysuz takdirde bugün Fransa'da 500 bin Ermeni varsa 550 bin de bizim Türk vatandaşımız var Tüm bu halk, bu atılan adımın şu esas kadar farkında olan değildi fakat Meclisten böyle bir kararın geçmesi halinde böylece zannediyorum oysa Fransa'daki tepki, kendi vatandaşları içinde de fazla daha artarak devam edecektir ve ben lüzum bugün yapacağım yorumlama lüzum Cuma günü İstanbul'da uluslararası bir toplantıda yapacağım konuşmada bunları fazla daha ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğim'' Bir gazetecinin, ''Sarkozy, Sayın Cumhurbaşkanı'nın telefonlarına çıkmıyor Bununla ilgili bir değerlendirmeniz olabilir mi?'' sorusuna ''Diplomatik bir talihsizlik Yani uluslararası diplomaside böyle bir gaf, böyle bir hatalı yapılmaz Sarkozy, kendini tanımlamıştır'' cevabını verdi (AA)  

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt