Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

başbakanlık bursu sonucları

başbakanlık bursu sonucları
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acıkoğretim Fakultesi dahil olmak uzere universitelerde okuyan her oğrenci bu bursa başvurabiliyor

Başvurular Ekim ayının son haftası ile Kasım ayının başında yapılıyor Başvuru formları ise Yuksekoğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu ’na bağlı Bolge ya da Yurt Mudurlukleri ’nden alınabiliyor
Başbakanlık Burs Merkezi
Adres :
Karanfil Sokak No 67 Bakanlıklar ANKARA
Telefon :
0312 424 09 47 (3 Hat)

2019 başbakanlık bursu sonucları oğren

Similar threads

Açıköğretim Fakültesi dahil almak üzere üniversitelerde okuyan her öğrenci bu bursa başvurabiliyor Başvurular Ekim ayının son haftası ile Kasım ayının başında yapılıyor Tatbik formları ise Yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu ’na emrindeki Bölge ya da Yurt Müdürlükleri ’nden alınabiliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Açık Öğretimde Okuyanlar İçin Burs ve Katkı Kredisi Bakanlık Bursu Açıköğretim Fakültesi dahil olmak üzere üniversitelerde okuyan her öğrenci Başbakanlık Bursuna başvurabiliyor TC Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Fonu Yükseköğretim Bursu Açıköğretim Fakültesi dahil olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Başbakanlık bursu başbakanlık burs başvuruları Başbakanlık Bursu Başbakanlık Bursu Başvuruları 20192019 Burslar, Burs, Burs Veren Yerler, Başbakanlık Bursu, Burs koşulları Başbakanlık Bursu Başbakanlık bursu her sene devlet göre karşılıksız olarak bahşedilen bursdurBu bursu almanız için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
2019 Devlet Bursu 2019 başbakanlık Bursu 2019 Devlet Bursları 2019 Devlet Bursu Başbakanlık bursu resmi adıyla Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Bursu Yuksek Oğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu aracalığı ile Acıkoğretim Fakultesi dahil tum lisans ve yuksek lisans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Burs veren resmi ve özel kuruluşların adları, adresleri ve burs verme koşulları aşağı gösterilmiştir: 1TC Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Fonu Yüksek Öğrenim Bursu: Adres: TCBaşbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Özendirme Fonu Karanfil Sk No: 67 K: 3 06640...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,480Konular
981,441Mesajlar
29,602Kullanıcılar
mehmetefoSon üye
Üst Alt