iltasyazilim
FD Üye
Başbakanlık bursu başbakanlık burs başvuruları
Başbakanlık Bursu
Başbakanlık Bursu Başvuruları
20192019 Burslar, Burs, Burs Veren Yerler, Başbakanlık Bursu, Burs koşulları
Başbakanlık Bursu
Başbakanlık bursu her sene devlet göre karşılıksız olarak bahşedilen bursdurBu bursu almanız için herhangi bir üniversitenin herhangi bir programında okumanız yeterli olacaktır bu üniversiteler arasında açıköğretim fakülteside dahildirBaşbakanlık bursu öğrencilere karşılıksız olarak bahşedilen bir bursdur bu bursun her yıl miktarı ve bahşedilen öğrenci sayısı değişmektedirDevletin ayırdığı bütçelere tarafından değişmektedirBurs veren yerler arasında en geniş detaylı olan Başbakanlık bursudur
Başbakanlık burslarına başvuracak bir takım özel durumlu öğrenciler için bilgiler aşağı verilmiştir bu durumda olan öğrencilerde başbakanlık burslarına başvurabilirler
Yabancı uyruklu öğrenciler
Önceki öğrenim döneminde burs almış öğrenciler
Dikey geçiş sınavı ile bölüm yada üniversite değiştirmiş öğrenciler
Yatay geçiş yapmış öğrenciler
Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar
Bu durumda olan öğrenciler başbakanlık bursuna başvurabilirler
Başbakanlık bursu formları Kredili Yurtlar Kurumuna alt bir takım müdürlüklerde bulunmaktadırBaşvurular çoğunlukla Ekim ayında başlamaktadır
Başbakanlık Bursu KYK Bursu, KYK Öğrenim Kredisi, KYK Katkı Kredisi
YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ADRES
: KIBRIS CAD NO:4 KURTULUŞANKARA
TEL
: (20 Hat) ya da
FAX
: 0 312 435 03 29
*
Başbakanlık Bursu
Başbakanlık Bursu Başvuruları
20192019 Burslar, Burs, Burs Veren Yerler, Başbakanlık Bursu, Burs koşulları
Başbakanlık Bursu
Başbakanlık bursu her sene devlet göre karşılıksız olarak bahşedilen bursdurBu bursu almanız için herhangi bir üniversitenin herhangi bir programında okumanız yeterli olacaktır bu üniversiteler arasında açıköğretim fakülteside dahildirBaşbakanlık bursu öğrencilere karşılıksız olarak bahşedilen bir bursdur bu bursun her yıl miktarı ve bahşedilen öğrenci sayısı değişmektedirDevletin ayırdığı bütçelere tarafından değişmektedirBurs veren yerler arasında en geniş detaylı olan Başbakanlık bursudur
Başbakanlık burslarına başvuracak bir takım özel durumlu öğrenciler için bilgiler aşağı verilmiştir bu durumda olan öğrencilerde başbakanlık burslarına başvurabilirler
Yabancı uyruklu öğrenciler
Önceki öğrenim döneminde burs almış öğrenciler
Dikey geçiş sınavı ile bölüm yada üniversite değiştirmiş öğrenciler
Yatay geçiş yapmış öğrenciler
Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar
Bu durumda olan öğrenciler başbakanlık bursuna başvurabilirler
Başbakanlık bursu formları Kredili Yurtlar Kurumuna alt bir takım müdürlüklerde bulunmaktadırBaşvurular çoğunlukla Ekim ayında başlamaktadır
Başbakanlık Bursu KYK Bursu, KYK Öğrenim Kredisi, KYK Katkı Kredisi
YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ADRES
: KIBRIS CAD NO:4 KURTULUŞANKARA
TEL
: (20 Hat) ya da
FAX
: 0 312 435 03 29
*