Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başına Belayı Satın Almak Deyiminin Anlamı

Başına Belayı Satın Almak Deyiminin Anlamı
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Başına Belayı Satın Almak Deyimi Nedemektir,

Başına Belayı Satın Almak Deyimi Ne Anlama Gelir,

Başına Belayı Satın Almak
Başına belayı satın almak Sıkıntı, uzuntu ve tedirginlik verici olduğunu sonradan anladığı bir işe kendi isteği ile girmiş bulunmak

Ornek: Nereden girdim bu inşaat işine, durup dururken başıma belayı satın aldım

Similar threads

Başına Belayı Satın Almak Deyimi Başına Belayı Satın Almak Anlamı Nedemek Başına Belayı Satın Almak Başına belayı satın almak Sıkıntı, uzuntu ve tedirginlik verici olduğunu sonradan anladığı bir işe kendi isteği ile girmiş bulunmak Ornek: Nereden girdim bu inşaat işine, durup dururken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Başına Calmak Deyimi Nedemektir, Başına Calmak Deyimi Ne Anlama Gelmektedir, Başına Calmak : Bir şeyi sert, ofkeli ve kızgın bir davranış icinde vermek Ornek Cumle : Al da başına cal bu sapı kırık kureği
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
B Harfi İle Başlayan Deyimler B Harfindeki Deyimler Baba adam: Ağır başlı, iyi yurekli, olgun, hoşgorulu, yaşlıca adamNe baba adammış meğer, ailesinden değil, komşularından bile kimseyi ihmal etmedi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Başa (Başına) Kakmak Deyimi Nedemektir, Başa Kakmak Deyimi Ne Anlama Gelir; Yapılan iyiliği yuzune vurarak birisini uzmek, incitmek anlamına gelir Ornek Cumle : Uc kuruş verdi, uc gun gecmeden başına kaktı
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Aklına Gelen Başına Gelmek Deyiminin Anlamı Aklına Gelen Başına Gelmek Deyimi Ve Anlamı Aklına Gelen Başına Gelmek Deyimi Gelmek,deyimi,anlamı,acıklaması,nedir,ne ,demektir, Olmasından korktuğu şeyin zarar verici etkisine uğramakAklıma gelen başıma geldi, evi su bastı
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt