Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başına Buyruk Deyiminin Anlamı

Başına Buyruk Deyiminin Anlamı
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Başına Buyruk Deyiminin Anlamı ne demek

Başına Buyruk Anlamı nedir

Başına buyruk Dilediğini izin almaksızın yapan, istediği gibi davranan

Başına Buyruk Ornek Cumle

Sizin cocuk da amma başına buyruk bir cocuk olmuş

Similar threads

Ata sozu tutmayan uluya uluya kalır, Ata sozu tutmayan uluya uluya kalır anlamı, Ata sozu tutmayan uluya uluya kalır atasozunun anlamı nedir Ata sozu tutmayan uluya uluya kalır :Buyuklerinin ve bilir kişilerin sozlerini dinlemeyen, başına buyruk davranan kimseler sonunda kendileri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İki at bir kazığa bağlanmaz atasozunun acıklaması İki at bir kazığa bağlanmaz ne demek İki at bir kazığa bağlanmaz Kendi başına buyruk, kimseden izin almaksızın dilediği gibi davranan iki kişi, aynı iş uzerinde gorevlendirilip calıştırılamaz Her an aralarında anlaşmazlığın cıkması, bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Bir Dalda Durmamak Deyiminin Anlamı nedir Bir Dalda Durmamak Ne demek Bir Dalda Durmamak Deyimi Sık sık duşunce, iş ya da tutum değiştirmek anlamında kullanılır Ornek Cumle: Bir dalda dursaydı başına bu iş gelmeyecekti
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Başına Dolamak Nedemektir, Başına Dolamak Deyiminin Anlamı Nedir, Başına Dolamak: İcinden cıkılması zor bir işi birine musallat etmek Ornek Cumle : Bu işi benim başıma dolayanlar, dilerim hicbir zaman onmazlar!
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Adım Başına Deyimi Adım Başına Anlamı nedir Adım Başına ne demek Adım Başına Deyiminin Anlamı adım başına; birbirine cok yakın olarak ornek “ana yolda adım başına bir trafik kazası
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt