Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başını derde sokmak nedir

Başını derde sokmak nedir
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Başını derde sokmak anlamı,Başını derde sokmak ne demek,Başını derde sokmak deyimi

Başını derde sokmak : Sıkıcı, yorucu, uzucu bir işe girmek ya da getirilmekTanımadığı adamlarla işe girişince başını derde soktu

Similar threads

Başını Derde Sokmak Deyimi Ne Anlama Gelir, Başını Derde Sokmak Nedemektir, Başını Derde Sokmak : Sıkıntılı, yorucu, uzucu bir işe girmek veya getirilmek Ornek Cumle : Tanımadığı adamlarla işe girişince başını derde soktu
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Başını belaya sokmak anlamı,Başını belaya sokmak nedir,Başını belaya sokmak deyimi Başını belaya sokmak : Bir kimseyi, zarar goreceği, kotu sonuclarla karşılaşacağı bir işe sokmak Oğlanın da başını belaya sokacaklar diye odum kopuyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
312
Başını Belaya Sokmak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Belaya Sokmak Deyimi Ne Anlama Gelir Başını Belaya Sokmak Bir kimseyi, zarar goreceği, kotu sonuclarla karşılaşacağı bir işe sokmak Ornek: Oğlanın da başını belaya sokacaklar diye odum kopuyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Başım Belaya Sokmak deyimi Ne Anlama Gelir, Başım Belaya Sokmak deyimi Nedemektir, Başım Belaya Sokmak : Bir kimseyi, zarar goreceği, kotu sonuclarla karşılaşacağı bir işe sokmak Ornek Cumle: Oğlanın da başını belaya sokacaklar diye odum kopuyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
B Harfi İle Başlayan Deyimler B Harfindeki Deyimler Baba adam: Ağır başlı, iyi yurekli, olgun, hoşgorulu, yaşlıca adamNe baba adammış meğer, ailesinden değil, komşularından bile kimseyi ihmal etmedi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt