Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı

Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi

Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir

Başını Kaşımaya Vakti Olmamak

Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak

Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok

Similar threads

Başını kaşımaya vakti olmamak anlamı,Başını kaşımaya vakti olmamak nedir,Başını kaşımaya vakti olmamak deyimi Başını kaşımaya (kaşıyacak) vakti olmamak: Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamakBana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Akıl Karı Olmamak Deyiminin Anlamı Akıl Karı Olmamak Deyimi Akıl Karı Olmamak Sozu Deyimi Akıl karı olmamak deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Akıllı, dengeli ve olculu bir kişinin yapacağı iş olmamak Akıl karımı şimdi senin yaptığın bu iş?
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Bir Dikili Ağacı Olmamak Deyiminin Acıklaması Bir Dikili Ağacı Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Bir Dikili Ağacı Olmamak Malı, mulku veya evi olmamak Ornek: Şu dunyada bir dikili ağacımız olmayacak bu gidişle
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Başını Dinlemek Deyiminin Anlamı nedir Başını Dinlemek Deyimi ne demek Başını Dinlemek Sessiz, sakin bir ortama cekilmek; kalabalıktan ve gurultuden uzaklaşmak Ornek cumle Emekli olur olmaz başımı dinleyecek bir koşe arayacağım
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt