Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başını kaşımaya vakti olmamak ne demek

Başını kaşımaya vakti olmamak ne demek
0
263

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Başını kaşımaya vakti olmamak anlamı,Başını kaşımaya vakti olmamak nedir,Başını kaşımaya vakti olmamak deyimi

Başını kaşımaya (kaşıyacak) vakti olmamak: Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamakBana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok

Similar threads

Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
B Harfi İle Başlayan Deyimler B Harfindeki Deyimler Baba adam: Ağır başlı, iyi yurekli, olgun, hoşgorulu, yaşlıca adamNe baba adammış meğer, ailesinden değil, komşularından bile kimseyi ihmal etmedi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Başını Dinlemek Deyiminin Anlamı nedir Başını Dinlemek Deyimi ne demek Başını Dinlemek Sessiz, sakin bir ortama cekilmek; kalabalıktan ve gurultuden uzaklaşmak Ornek cumle Emekli olur olmaz başımı dinleyecek bir koşe arayacağım
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Başını dinlemek anlamı,Başını dinlemek nedir,Başını dinlemek deyimi Başını dinlemek : Sessiz, sakin bir ortama cekilmek; kalabalıktan ve gurultuden uzaklaşmak Emekli olur olmaz başımı dinleyecek bir koşe arayacağım
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,496Konular
981,602Mesajlar
29,708Kullanıcılar
beytoo7kSon üye
Üst Alt