iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar bir kaç defa konu açmıştım bu konuyla ilgili sevgilimle bu ayın 29unda 1senemizi dolduracağız takriben 3 senedir de tanışıklığımız var hr neyse konuya geleyim mezhep farklılığı dolayısıyla ailem onu istemiyorlar elimden telefonumu aldılar interneti yasakladılar okula göndermediler beni bir hafta falan filan diye uzar gider gizliden devam ettik şimdi yeniden öğrendiler telefonum izlemede hiç bir şekilde röportaj olanağım değil olsa da çok eksik ölüyorum ona olan sevdamdan özlemimden ama ailem bizi parçalamak için az kalsın birlik olmuşlar çevremdeki millet olmaz olmaz hayırr yapamazsın diyorlar onnun kuzenleri akrabaları da ona hayır ayrıl diyorlar fakat biz gerçi 1 senedir çıkmayı başardık öbür kalsak bile ayrılmamayı kafamıza koyduk ALLAH izin verirse zamanı gelince evleneceğizz umarım nasiptir helaldir hayırlıdır
o kadar çok acıyor ama içim onsuz olunca krizlere giriyorum onsuz kalmak istemiyorken etrafımdakiler aralıksız moralimi bozup onunla olmamam için ellerinden geleni yapıyorlar ve biz her seferinde birbrimzden kopmamayı öbür kalsak acı çeksek de başardık siz olsaydınız bu dek hayır'a karşın sevdiğiniz insanla olmaya devam eder miydinz ve ne yapardınız ? benim cevabım yaptıklarımdan belirli yalnızca sizlerin cevabını mrak ediyorum pekii ya siz ?
o kadar çok acıyor ama içim onsuz olunca krizlere giriyorum onsuz kalmak istemiyorken etrafımdakiler aralıksız moralimi bozup onunla olmamam için ellerinden geleni yapıyorlar ve biz her seferinde birbrimzden kopmamayı öbür kalsak acı çeksek de başardık siz olsaydınız bu dek hayır'a karşın sevdiğiniz insanla olmaya devam eder miydinz ve ne yapardınız ? benim cevabım yaptıklarımdan belirli yalnızca sizlerin cevabını mrak ediyorum pekii ya siz ?