Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Basit şekilde panel kurma

Basit şekilde panel kurma
71
1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
-Panel kurma fiyatı api sizden(700) -Panel kurma api benden(1500) -Bot kurma fiyatı api sizden(600) -Bot kurma api benden(1300) -Api fiyatları[ Nvi Sorgu (Serino, Evlenme ve bir çok şey): 500TL Tcpro (Cilt, Aile, Sıra): 200TL E-Okul Başarı Belgesi: 200TL E-Okul Ders Programı: 300TL E-Okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
  • Kilitli
-Panel kurma fiyatı api sizden(700) -Panel kurma api benden(1500) -Bot kurma fiyatı api sizden(600) -Bot kurma api benden(1300) -Api fiyatları[ Nvi Sorgu (Serino, Evlenme ve bir çok şey): 500TL Tcpro (Cilt, Aile, Sıra): 200TL E-Okul Başarı Belgesi: 200TL E-Okul Ders Programı: 300TL E-Okul...
Cevaplar
3
Görüntüleme
181
  • Kilitli
Bu program hostiingdunyama ve bir kac farklı yerli vds firmasına ait ip adreslerine request atarak sorgu paneli aramaktadır, işinize yararmı bilmem ama panel ipsi bulmak amaçlı kullanabilirsiniz veya panel sahibine güzel bir troll bırakabilirsiniz. Ben bunu açıklı panel bulup vds çalıp ihbar...
Cevaplar
24
Görüntüleme
819
  • Kilitli
Kapanmaması adına discord botu üzerinden panel veriyoruz kesinlikle ücretsiz hiç bir şekilde davet, boost, para istemiyoruz gelip görebilirsiniz. discord.gg/freecheck
Cevaplar
15
Görüntüleme
352
Bilgisayara Android İşletim Sistemi Kurma Basit Anlatım Android İşletim Sistemi Bilgisayara Kurma Bilgisayarınıza Androidin x86 surumunu indirin Yuklemek istediğiniz surumun ISO dosyasını indirdikten sonra UNetbootin programını acıyoruz, Programı actığımzda karşımıza cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,502Konular
982,756Mesajlar
30,543Kullanıcılar
zinarxd_21Son üye
Üst Alt