iltasyazilim
FD Üye
Efendiler bizim 18 aylık bi ilişkimiz var suan cıkmıs oldugum kız cok güvenıyorum cünkü iyi tanıyorum hiç yanlışı olmaz hiç erkek arkdaşıda yoktur yanı vaya bir yol katettık önemli lakin arada okuldan olsun yada baska yerden olsun bi sekılde benım kızın numarasını bulup hoslandıgını mesaj olarak yazıyorlar umulan türk erkekleri benım kız bağlı rahatsız etmemesı ıcın hersey yapıyor (mesaj falan atmması için ) benım kı sevgilim var mesaj atma falan diyor çogu anlayısla karısılıyor telını ben alıyorum konusuyorum bazen kotu konuşuyorum lakin ben asap kırızı geciriyorum ya allah askına sizin sevgilinizle böyle durumla karşılaşıyormusunuz ne biliyim baskası mesaj atar selamlama ben berk falan senınle tanısmak istiyorum yok ne biliyim seni surda gördüm sizede oluyormu oluyorsa napıyorsunuz böylece fazla defa tartışma ettiğimi bilirim nezarethane kaldıgımı bilirim bu nedir ya Çokda kıskancımdır bir gün hapsi boyluycam yardım edin lütfen benım sevgılım neyin ne oldunu ortamdan falan anlamayan hiç erkek arkdaşı yoktur akıllı bi kızdır bulundugu ortamla falan alakası yok söyliyim