iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben 1 ay öncesinden facebook'dan bi kızla tanıstım kız la aramız cok iyiydi ama son zmanlarda bana karşı ilgisini kaybetti arkadaşlarını övüyor face'den başkalarını ekleyip telefon numarasını verip whatsapp'dan konusuyolar neden yapıyosun dedigimdede eski alışkanlıklar diyo ben böyleyim diyor, sevgili olma durumunu acıncada ben seni sevemem diyo niçin dedigimde ise ben kimseye kolay kolay asık olmam diyor arkadaşlar bu kızı nasıl düzeltebilirim?
Bide bu kız 14 yaşında ben ise 17 hatalı bi şey yapıyorsam beni uyarırmısınız kıza karşısında kötü bi niyetim yok vede kız Ankarada ben İstanbul fakat yani 14 yasında sevgili olmam zaten istesede, ben ilersi için 12 sene böyle konusucaz ondan sonradan almak istiyorum lakin yani 12 yıl içinde kendine çeki armoni vermesini saglamak istiyorum
Bide bu kız 14 yaşında ben ise 17 hatalı bi şey yapıyorsam beni uyarırmısınız kıza karşısında kötü bi niyetim yok vede kız Ankarada ben İstanbul fakat yani 14 yasında sevgili olmam zaten istesede, ben ilersi için 12 sene böyle konusucaz ondan sonradan almak istiyorum lakin yani 12 yıl içinde kendine çeki armoni vermesini saglamak istiyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.