Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başkan Anne’den çocuklara eğitim

Başkan Anne’den çocuklara eğitim
0
127

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Balçova’daki okul yardımlarında çocuklar alınan yardımdan habersiz alışveriş yapıyor.

Eğitimde Adalet amacıyla, eğitim kurumlarına takviyesiyle toplumun tüm bölümlerinin takdirini toplayan Balçova Belediyesi, bu yılda eğitim dayanaklarına devam ediyor.

Artan hayat pahalılığı her istikametten olduğu üzere eğitim masraflarında da vatandaşların belini büküyor. Her çocuğun eşit eğitim haklarına sahip olması için çalışmalarını sürdüren Balçova Belediyesi de vatandaşların artan eğitim masrafları karşısında zorlanmamaları için geçim zahmeti çeken ailelere dayanak vermeye devam ediyor. Maddi durumu güzel olmayan ailelerin çocuklarının kıyafet ve kırtasiye muhtaçlıkları Balçova Belediyesi tarafından karşılanıyor. Bu dayanağın en değerli özelliği ise çocukların verilen yardımdan çocukların haberlerinin olmaması. Çocuklar birçok çeşidin olduğu mağazadan istedikleri eserleri alabiliyor.

Sistemin nasıl işlediği hakkında bilgi veren Balçova Belediye Lideri FatmaÇalkaya “Ne yazık ki şu anda ülkemizde adaletsiz bir eğitim sistemi var. Bunun üzerine bir de hayat pahalılığı vatandaşımızı çaresiz bırakıyor. Bu yıl yaklaşık 1500 çocuğumuzun okul kıyafetlerini ve kırtasiye gereksinimlerini biz karşılayacağız. Bizim uyguladığımız sistem de çocuklar ailelerinin bu yardımı aldığını bilmiyor. Olağan bir mağazadan gidip alışverişini yapıyor. Eser çeşitliliğini de sağlayarak tek tip bir manzaranın oluşmamasını sağlıyoruz. Bu hususta Meclis Üyelerimizin de dayanağı ile Balçova Belediyesi olarak ailelerimizin yanında oluyoruz” diye konuştu
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt