Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başkan Atabay, Didim'de kurulacak olan Osb'yi Meclis'e taşıdı

Başkan Atabay, Didim'de kurulacak olan Osb'yi Meclis'e taşıdı
0
147

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Aydın Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1'inci Oturumu, Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay da katıldı.

Toplantıda vilayet genelinde bulunan organize sanayi bölgelerinin problemlerinin görüşülmesi üzerine kelam alan Lider Atabay, Didim'de yapılması planlanan su eserleri organize sanayi bölgesinin yol açacağı problemleri gündeme getirdi. 

Didim Belediyesi ve Millet İttifakı üyesi siyasetçiler tarafından uzun müddettir planın durdurulması için uğraş verdiklerini, su eserleri organize sanayi bölgesinin tabiat katliamına yol açacağını söyleyen Lider Atabay, "Buna Meclis olarak bizim karşı çıkmamız lazım. Biz tek başımıza ilçe olarak bununla bugüne kadar gayret ettik ancak gitgide işin boyutu büyüyor" dedi.

Başkan Atabay'ın kelamları üzerine meclisin başkanlığını yapan Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, mevzunun İleriki toplantılarda gündeme alınacağını söyledi.

Similar threads

Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Didim'de yapılması planlanan su eserleri organize sanayi bölgesini Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne taşıyarak tabiat katliamına yol açacak projenin durdurulması için ortaklaşa hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Didim Belediyesi tarafından Batıköy Mahallesi'nde başlatılan yol üretim çalışmaları sürat kesmeden devam ediyor. Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile kent genelinde başlatılan çalışmalar sürat kesmeden devam ediyor. Lider Atabay'ın önderliğinde Didimlilerin daha çağdaş ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Didim Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay tarafından dağıtılan aşureler, 7'den 70'e Didimliler tarafından zevkle tüketildi. Didim Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Didim Belediye Parkı'nda düzenlenen hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Aydın Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya AKP’li meclis üyelerinin Kuşadası’na yapılmak istenen yarı olimpik yüzme havuzu projesine karşı çıkması damga vurdu. Projeye karşı çıkan AKP’li meclis üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü aktiflikleri ile coşku içinde geçti. Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran on binlerce Aydınlı, Haluk Levent ile daima bir ağızdan müzikler söyleyerek 100. yıl coşkusunu tüm Aydın’a hissettirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,510Konular
980,885Mesajlar
30,744Kullanıcılar
wweSon üye
Üst Alt