Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı nedeniyle Narlı Mahallesi’ndeki İlhan Onat İlkokulu’nu ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’nin hazırladığı eğitim kitlerini minik öğrencilere armağan eden Lider Engin, “Bugün İlhan Onat İlkokulu’nda çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz ışıltı ve güç bizleri daha çok çalışmak ismine motive etti. Çocuklarımız, geleceğimizin emin ellerde olduğunu bizlere gösterdi. Sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize başarılı bir periyot diliyor; 2022-2023 eğitim öğretim yılının ülkemize iyi olmasını temenni ediyorum” dedi
Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, yeni başlayan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler ve eğitimcilerle bir ortaya geldi. Narlı Mahallesi’ndeki İlhan Onat İlkokulu’nu ziyaret eden Lider Ali Engin, çocuklara ve öğretmenlerine başarılı bir eğitim periyodu geçirmelerini diledi. Narlıdere Belediyesi’nin yenilenebilir güç, global ısınma, ekosistem, etraf paklığı ve geri dönüşümü anlattığı eğitim kitlerini öğrencilere armağan eden Lider Ali Engin, çocukların okul heyecanına ortak oldu. Minik öğrencilerle bol bol sohbet eden ve İlhan Onat İlkokulu Müdürü Süheyla Tosun’a yeni eğitim-öğretim periyodunun güzel olması temennisinde bulunan Lider Engin, okulun fiziki muhtaçlıkları hakkında Müdür Tosun’dan bilgi aldı. Lider Engin, okullarına tekrar kavuşan öğrencilerle fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.
“ÇOCUKLARIMIZ; GELECEĞİMİZİN TEMİNATI”
Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim topluluğuna iyi olmasını dileyen Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, belediye olarak eğitime her vakit öncelik verdiklerini belirterek, “Çocuklarımızın daha güzel bir eğitim almasının hepimizin misyonu olduğunu düşünüyoruz. Biz de toplumsal belediyecilik anlayışımızla Narlıdere sınırlarımızdaki okullarımıza her mevzuda dayanak olmaya çalışıyoruz. Okullarımızın fiziki muhtaçlıklarının giderilmesi için elimizden geleni yapıyor; eğitim kurumlarımızın yer aldığı bölgelerde etraf düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın düzgün bir eğitim almasını önemsiyoruz. Çocuklarımızın, eğitimcilerimizin her vakit yanındayız ve yeni eğitim-öğretim periyodunda en az onlar kadar heyecanlıyız. Bugün İlhan Onat İlkokulu’nda çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz ışıltı ve güç bizleri daha çok çalışmak ismine motive etti, geleceğimizin emin ellerde olduğunu bizlere gösterdi. Sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize başarılı bir periyot diliyor; 2022-2023 eğitim öğretim yılının ülkemize iyi olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı