Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başkan Kocaman Zabıta Teşkilatını Unutmadı

Başkan Kocaman Zabıta Teşkilatını Unutmadı
0
109

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, Zabıta Teşkilatı’nın 196’ncı yılı münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışma arkadaşlarını şahsen işçisini kutladı.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü olan "1-7 Eylül Zabıta Haftası" kapsamında Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman “Zabıta Teşkilatımız 196’ncıyılı kutluyoruz. Buradan ne kadar değerli olduğunu anlamaktayız. Belediyemizin vatandaşla direk teması olan ünitemizdir. Sizlerin çalışma azminizden mutluyum. Aile olarak ahenk içerisinde çalışıyoruz” dedi.

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Belediyelerin misyon hudutları bellidir” diyen Lider Kocaman “Kanunlar çerçevesinde belediyemiz misyon yapmaktadır. Kartepemizde yaşayan insanlarımızın daha keyifli, huzurlu bir formda yaşamaları için çalışıyoruz. Belediye insanların hayatını kolaylaştırmaktadır. Sizlere çok teşekkür ediyorum. 3 yılı birlikte geçirdik. Sıhhat ve huzur içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayatını kaybeden mesai arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” açıklamasında bulundu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde kutlama programı gerçekleştirildi. Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına Çorlu Belediye Lideri Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Lider Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası çalışanı, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. yıl dönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Zabıta Haftası’nı kutlayan Lider Böcek, “100 arkadaşımızı daha bünyemize dahil ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası’nı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Torbalı Belediye Lideri Mithat Tekin, Zabıta Haftası nedeniyle belediye zabıta takımları ile bir ortaya gelerek haftalarını tebrik etti. Kır Restoran’da düzenlenen akşam yemeği tertibinde zabıta çalışanları ile bir ortaya gelen Lider Tekin’e Torbalı Belediye Lider yardımcısı Ali Yakupoğlu da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
2022-2023 eğitim öğretim yılı Kartepe’de Şirinsulhiye İlkokulu’nda yapılan merasimlerin akabinde çalınan okul zili ile başladı. Kartepe’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı Şirinsulhiye İlkokulu’nda düzenlenen merasimle başladı. Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, alanda yaptığı tüm uygulamalar ve kontrollerle vatandaşlarımızın sıhhati, huzur ve iyiliği için gece gündüz demeden, özverili bir formda sevgi ve müsamahayla halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 196'ncı kuruluş yıl dönümünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,509Konular
982,872Mesajlar
30,651Kullanıcılar
darklawyer07Son üye
Üst Alt