Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başkan Yavaş Twitch'e çok konuşulacak video ile giriş yaptı!

Başkan Yavaş Twitch'e çok konuşulacak video ile giriş yaptı!
0
68

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
mansurbaskan-v44v-cover-wD0h_cover.jpg

Toplumsal medyayı epey faal kullanan Lider Yavaş, canlı yayın platformu olan Twitch’e girmeye hazırlandığını anlatan görüntüyü toplumsal medya hesabından paylaştı. Geçtiğimiz aylarda kendi Twitch hesabını açan Mansur Yavaş, yapmış olduğu paylaşımla Twitch hesabının duyurusunu gerçekleştirmişti.

Twitter hesabından "Selam chat" notuyla keyifli bir görüntü paylaşan Mansur Yavaş, görüntüde Twitch’te neler yapacağından bahsetti. Bir müddettir Twitch hesabı olmasına karşın rastgele bir paylaşım yapmayan Yavaş, çok yakında yayınlara başlayacağının da iletisini vermiş oldu.

Mansur Yavaş: Selam chat

Kelamlarına Twitch yayıncısı Pqueen'in "Başkanım yok mu Twitch yayıncılığınız pekala?" sorusunu "Var" formunda yanıtlayarak başlayan Yavaş, görüntüde şu tabirleri kullandı:

"Selam chat, ben Mansur Yavaş. Artık ben de burada, Twitch'teyim. Buradayım. Zira geleceğimize ışık tutan gençlerimizin fikirlerini ve niyetlerini önemsiyorum. Sizlerin problemlerini dinlemek, birlikte yeni fikirler üretmek için Twitch'teyim. Sizinle birlikte birçok yayın yapacak, hatta yeri geldiğinde yayınlarınıza izleyici olarak katılacağım. Şimdiye kadar Ankara'da yaşayan gençler için birçok çalışmaya imza attık. Daha hoş bir Ankara lakin sizlerle mümkün. Öğrenci dostu gençlerin fikirlerini önemseyen bir Ankara'yı gelin, birlikte oluşturalım. Kim bilir? Tahminen birlikte oyun oynar, mid'de karşılaşırız"

Yapmış olduğu bu teşebbüs ile gençlerin ilgisini şimdiden çekmeyi başardığını düşündüğümüz Ankara Büyükşehir Belediyesi Lideri Mansur Yavaş’ın Twitch'e katılması hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt