Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başkana tepki istifaları: THK’da yönetim kurulu dağıldı

Başkana tepki istifaları: THK’da yönetim kurulu dağıldı
0
14

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Baskana%2Dtepki%2Distifalari%2DTHK%2Dda%2Dyonetim%2Dkurulu%2Ddagildi%2D222231%2Ejpg

Hürriyet'ten Eray Görgülü'nün haberine göre Türk Hava Kurumu’nda (THK) sular durulmuyor.

Başkan Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’nun tüzüğe muhalif kararlar aldığı ve kurumu ziyana uğrattığı savıyla 9 idare heyeti üyesi istifalarını sunarken, yedek üyelerin de tamamı istifa ederek dilekçelerini noter aracılığıyla başkanlığa ulaştırdı.

Bu istifaların akabinde devreye giren THK Merkez Denetleme Şurası, tüzükten aldığı yetkiyle kurumu fevkalâde genel heyete götürme kararı aldı. Genel konseyin 20-21 Temmuz’da yapılması istendi.

'BIÇAK KEMİĞE DAYANDI'

24 Haziran’a kadar THK Genel Sekreter Yardımcılığı misyonunu yürüten ve istifa eden Salim Kaya, süreçle ilgili “Bıçak kemiğe dayandı. lider THK’nın tüzüğünü hiçe sayıyordu” dedi.

Merkez Denetleme Kurulu’ndan başkanlığa gönderilen yazıda, Fevkalâde Büyük Genel Kurul’a gitme münasebetleri sıralandı. Bunlar ortasında Kapadokya’daki sıcak hava balon işletmeciliği ile ilgili ihmallerin milyonlarca liralık ziyan doğmasına neden olduğu da bulunuyor.