Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başkasına ait birini seviyorum...

Başkasına ait birini seviyorum...
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce dost ortamından bir kızla tanıştım birincil başlarda birşey hissetmiyordum lakin buna karşın çıkma teklifi ettim (tanıştıktan 34 gün sonra) ve reddedildim sebebini sorduğumda bişey söylemeyip susuyordu defalarca arkadaş ortamında olduğu için neredeyse 2 günde bir görüşüyorduk daha sonra kafayı taktığımdan olsa gerek zamanla aşık olduğumu farkettim yeniden aynı şekilde sürekli takılmalar filan numarasını verdi mesajlaşmalar konuşmalar ve bunun 4 yıllık bir sevgilisi oldugunu ogrendım fakat hala takılmaya devam ettik lakin onu sevdigimi belirticek sözler kullanmadım saadece gorusmek ıstegımı özledıgımı fılan soyluyordum onunda gorusmek ıstedıgı zamanlar oluyordu takılıyorduk gezıyorduk onu sevdıgımı bılıyordu lakin bana benım yanımdayken kendını cok mutlu hıssettıgını fılan soyluyor kı aynı sekılde bende oyleyım beraber sarılıp agladık ben ona onu cok sevdıgımı ama ondan sevgılısını bırakıp bana gelmesini istemedigimi söyledim saadece benden kaçınma özletme kendını dedım kı o gunden sonradan bız dahada ıyı olduk elımden tutmaya basladı sarılıyoruz fılan gecenlerde bı mesaj attı yaptıgının yanlıs oldugunu soyledı sevgılısıne ıhanet ettıgını numarasını silmemi hayatımdan onu cıkarmamı unutmamı ıstedı bende haklısın dedım fakat cok uzuluyordum sonra kendı mesaj attı gorusmek ıstedı suan aynı sekılde devam edıyoruz ama biliyorumkı yıne cok uzuleceğım onuda cok sevıyorum vazgecmem imkansız gibi ne yapmalıyım?