Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başlarına Gelenlerle Şanssızlık Konusunda Çığır Açarak Çöldeki Bahtsız Bedevilere Taş Çıkartacak 15 Kişi

Başlarına Gelenlerle Şanssızlık Konusunda Çığır Açarak Çöldeki Bahtsız Bedevilere Taş Çıkartacak 15 Kişi
0
61

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-0233104386a5e5101228e517cebd9b3aed654f77.jpg

Bazı beşerler sahiden şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz...

1. "Pizzacıda birinci iş günüm..."

2. "Gözümün önünde battı..."

3. "Birisi 2000 dolarlık gözlüğünü unutmuş."

4. "Günlerce uğraşıp yaptığımız ağaç mesken."

5. "Araba sürerken bir yaban arısı otomobilimin camına uçtu ve beni soktu."

6. "Güne hoş bir başlangıç yaptım..."

7. "Ön kronlarım diş eti çizgisinden koptu ve titanyum çubuğum kökten çıktı."

8. "Bugün neden dişlerimi fırçalayamadığımın cevabı..."

9. "Sıcak çikolata içmek istemiştim, içerisi karınca doluymuş."

10. "En azından otomobilime gelmedi."

11. "Annem mezuniyet partisi düzenledi, hiç kimse gelmedi..."

12. "Kocam bize akşam yemeği hazırladı."

13. "Saçlarımın neye takıldığına bakar mısınız?"

14. "İnternetten aldığım vs bana gelen"

15. "Günlerdir gözlüğümü arıyordum."

Similar threads

Birtakım beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Oda arkadaşımın otomobiline şimşek çarptı." 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Gün içerisinde yaşadıklarıyla 'bahtsız' sözünün kelamlık manası olabilecek potansiyele sahip şahısları sizler için derledik. Görünce kendi halinize şükredeceksiniz... 1. "Elbise aldığımı sanmıştım. Koluma takmak için aldığım şeye 300 dolar harcamış oldum." twitter.com 2. "Bugün bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Tüm banyom gece kulübü gibi kokuyor şu anda." 2. "Babam bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Bugün sınıfta durup dururken bilgisayarım yanmaya başladı." 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kimi beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Dairemin ilandaki görüntüsü vs taşındıktan sonraki manzarası"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
391
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt