Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baslık bulamadım cok kotu:(

Baslık bulamadım cok kotu:(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar bi yerde calısıorum onunda bu siteye girip girmedigini bilmedigimden buraya yazamadım neresi oldugu herneyse konuya giriyim
Calıstıgım yerde bir kız var ilk geldiginde cok hoslanmıstım lakin cıktıgı oldugunu ogrendigimde yıkıldım daha sonra unuttum lakin dün kızın ayrıldıgını ogrendim tam sevinmisken bugun dun aksam birlikte olduklarını lakin birbirlerine yakın olmadıklarını ogrendim ayrıca isyerinde yanına biri ile konusurken duydum son demleri yasıyoruz bitmesi gerekli lakin daha bitmedi dedigini duydum kız kafasında bitirmis belirli Hem soyle bi şart da var bu kizla minimum bi kerede 30 saniye kesişiyoruz muhabbetimiz de iyi lakin bu kızlara guven olmaz diye de bi düsüncem var kıza acılırım sonradan döt gibi kalmayayım ortamda diye de bi cekincem war Herneyse boyle karısık bi durum yani bugun de meslek cıkısı geldi yanıma bi yere gitcekti giticekmis ben seni bırakamam oysa dedi offfff delircem bisi dusunemiom neyse bu gece cewaplarınızı bekliorum cunku yarın kararımı verip daha pozitif erteleyemicem

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt