Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başlıkla açıklayamicam yardım lütfen

Başlıkla açıklayamicam yardım lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce merhaba, kafam darmadağın o yüzden yazdıklarımda hatalar olabilir yada saçma olabilir beni anlamaya çalışın

Ben 10sınıf öğrencisiyim bir kız vardı onunla çıkmak istediğimi sevdiğimi söyledim bunun sevgilisi vardı sevgilisinden ayrılınca benimle çıkmak istediğini söyledi neyse aradan biraz vakit geçti bir baktım ayrılalım dedi Allah Allah niye dedim, ben seni arkadaşım gibi görüyorum dedi Yalan söylediğinden adım gibi emindim çünkü o gün beni döveceklerini söylemişlerdi bu kızla çıkıyorum diye kızın eski sevgilisi arkadaşlarıyla beni dövecekmiş bu da kavga etmeyelim diye terketmek istediğini söyledi ben ne yapacagımı bilmiyorum hani yalan söylediğinden adım gibi eminim ama bir türlü korkmamasına ikna edemedim Sizce ne yapmalıyım bu arada sınıfta bir kız var kabadayı gibi beni seviyor eminim onunda etkisi var hani kavga etsem dayak yer miyim yemez miyim bilmiyorum ama kuşkusuz sevdiğim yeniden gelsinde dayak yemeye razıyım ya bu işlerden anlayan birisi varsa allahın adını veriyorum lütfen lütfen benimle iletişime geçsin öylesine boşalmaya ihtiyacım var oysa içim dolup dolup taşıyor lütfen biri yardım etsin bana

858,496Konular
982,155Mesajlar
30,095Kullanıcılar
kayaesSon üye
Üst Alt