Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BaŞliksiz...

BaŞliksiz...
0
266

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
BAŞLIKSIZ
Sen dunyam ol ben guneşin,
Sen gozlerim ol ben renklerin,
Sen yağmurum ol ben bulutun,
Seviyorum seni sevdiceğim

Yollar uzak olsa kokun burnumda,
Sesin duyulmasa soluğun boynumda,
Dokunamasamda ellerine,
Seviyorum seni sevdiceğim

Dolaşayım mecnun misali yana yana,
Hayattayken ben kanamadım ki sana,
Bilmem ki buluşurmuyuz birdaha,
Seni seviyorum sevdiceğim

Hani yağmur yağar ince ince,
Cam yaprağından akar nazikce,
Cam kokulum yurek ferahlatanım,
Seviyorum seni

Similar threads

Melankoli İle İlgili Guzel Şiirler, Ben Seni Sevdim Mi? Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta icime oturttum seni Aldım, okşadım saclarını, optum İctim yudum yudum guzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi ozlemlerin en korkuncu Cıldırırdım sen ne kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
sevgililer gunu şiir BENİ UNUTMA Bir gun gelirde unuturmus insan En sevdigi hatiralari bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurdugu zaman Beni unutma Cunku ben her gece o saatlerde Seni yasar ve seni dusunurum Hayal icinde perisan yururum Sen de karanligin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Sevgiliye gonderilebilecek en etkileyici doğum gunu mesajlarıyla sevgilinizi cok mutlu edebilirsiniz Bu sayfada yer alan en anlamlı sevgiliye doğum gunu mesajlarını gondermiş olduğunuz kişilerin de beğeneceğine emin olabilirsiniz imagessevgiliyeenguzeldogumgunumesajlari20195ad910b0dc697...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
mslekler ve ilanı aşklar mslekler Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara minik geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz printerım ol yaz beni yarım yarım Kabzımal: mevsimlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Cılgın Sozler Kısa Cılgın Sozler 2019 Yavaş Ol heycan yapma Cılgın Ol Dert yapma Yollar Yaş Yapma telaş Sen Okursun ben Yazarm Sen bakarsin ben Oynarım Sen benimsin ben hayatınım imza Koyma bana Sozlerimde Nokta olursun Bana Şekilli unLem işaretleri Koyma unLemi Patlatırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt