Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başmakcı Haritası

Başmakcı Haritası
0
382

Similar threads

Dinar, Afyonkarahisar ilinin bir ilcesidir İlce ismini, Orta Asya'dan gelen Turk Gocleri sırasında bolgeye yerleşen Kitiş Bey'in oğlu Dinar Bey'den alır Eski ismi Geyikler'dir Dinar Turkiye'nin karayollari icin cok onemli bir yoldur İc Anadolu'yu Ege'ye baglayan, Akdeniz'i Marmara'ya baglayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezleri Halk Eğitim Merkezleri Afyon Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Adres: Yeşilyurt Mah Ozel İdare Binası Zemin Katı, Dazkırı, Afyon Dinar Halk Eğitim Merkezi Adres: Korubaşi Mah Tarla Yolu Sok, Dinar, Afyon Evciler Halk Eğitim Merkezi Adres: Halk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Afyonun ilcelerinin isimleri Afyonun ilcelerinin adları Afyonun ilce sayısı ve isimleri Başmakcı Bayat Bolvadin Cay Cobanlar Dazkırı Dinar Evciler Emirdağ Hocalar İscehisar İhsaniye Kızıloren Sandıklı Sincanlı Sultandağı Şuhut
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Afyon Tuketici Hakları İlce Hakem Heyetleri Telefon numaraları Afyon Tuketici Hakları İl Hakem Heyetleri Telefonları nedir İl Tuketici Sorunları Hakem Heyeti Adres : Hukumet Konağı Telefon : 213 70 56, Fax: 213 70 55 İlce Tuketici Sorunları Hakem Heyetleri Başmakcı 4113199...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Tokat Sulusaray Haritası Sulusaray İlce Haritası Sulusaray, Tokat il merkezine 69 km, Artova İlce merkezine 30 km, Yeşilyurt İlce merkezine 11 km uzaklıkta, 20 Mayıs 1990 tarihinde yeni ilce olmuş yerleşim yeridir İlce etrafı dağlarla cevrili bir ova uzerinde, Cekerek ırmağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt