Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başrol oynamak psikolojimi alt üst etti

Başrol oynamak psikolojimi alt üst etti
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Başrol oynamak psikolojimi daha alçak üstteki etti 'BAŞROL OYNAMAK PSİKOLOJİMİ BOZDU' 1548611512 1548611512 basroloynamakpsikolojimialtustetti5c4defbbd9177basroloynamakpsikolojimialtustetti5c4defbbd9177 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberekinturkmen24eylul&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK ILGI GÖREBILEN 'KÜÇÜK KADINLAR' DİZİSİNİN YILDIZI EKİN TÜRKMEN, BAŞROL OYNAMAKTAN ŞIKAYETÇI İzleyicilerden büyük ilgi görebilen 'Küçük Kadınlar' dizisinin yıldızı Ekin Türkmen, başrol oynamaktan davaci: 'Birincil kere başrol oynuyorum ama hiç albenili değilmiş Fazla yoğun niyetlenmek zorunda kalıyorsunuz Haftanın altı günü setteyiz Psikolojim altüst oldu' 'Küçük Kadınlar' başladığı günden bugüne reyting birincisi Dizinin bu dek fazla tutmasını neye bağlıyorsunuz? Oyunculara ve senaryoya bağlıyorum Çekimleri nasıl gidiyor? Hoş gidiyor Birincil kez başrol oynuyorum ama hiç çekici bir şey değilmiş Popüler olmayı seviyorsanız, başrol oynamak sizin için bir benlik tatminiyse sorun yok Lakin benim için başrol oynamak böylece önemli değil Çünkü fazla yoğun çalışıyoruz Haftanın altı gün setteyiz Cümbür Cemaat bitkin ve stresli Ne oyunculuğunuzu sergiliyorsun ne de yaptığınız işten keyif alıyorsunuz Tek tesellimiz reytinglerimiz çok yüksek olması Bildiğim kadarıyla tüm diziler koşul benzer Evet, öyle ya da böyle tüm dizilerde koşul aynı Başrol oynadığım için birincil defa bu kadar yoğun çalışıyorum, psikolojim tepetaklak oldu Hayatta fazla hırsları olan bir insan değilim, yapmam gereken bir sürü şey var lakin yapamıyorum Benim için bundan sonrada başrol manâlı yok Tamamlanmış başrol oynamak hoş lakin yeterince dinlenemediğin için istediğin gibi oynayamıyorsun Dizide Elif'i neler bekliyor? Diziden fazla dile getirmek istemiyorum, çünkü senaryoyu bizde sınırlı biliyoruz Ama Elif hayatta daima zorlanacak Annesi ve babasından ayrı hiç yaşamamış bir kız fakat acilen anne konumunda ve bütün kardeşlerine görmek zorunda Aşka süre ayıracak mı bilmiyorum Cümbür Cemaat 'Birini seç' diyor lakin Elif'in acilen aşkı düşünecek durumu yok Ben Elif'in uygun olsam aşk mutlaka yaşamak isterdim çünkü aşk, hayattaki en büyük takviye Peki, Elif, Ali'yi mi yahut Timuçini mi seçecek? Gerçekte ikisini de istemiyor Ali'yi takdir ediyor, dürüst buluyor Timuçini arkadaşı olarak gördü ama ısrarcılığına aleyhinde koyamıyor Bence Elif, Ali'ye daha yakın duruyor Dizide çok kuvvetli bir karakteri canlandırıyorsunuz Alışılagelmiş hayatta da dinç müsünüz? Allah'a şükür çok bir şey gelmedi başıma Senelerdir tek başıma yaşıyorum Tek başıma her şeyi kendim hallediyorum Menajerim bile değil, kazandığım parayı eğitimime harcıyorum İstanbul'da kimsesiz yaşamak zor olmuyor mu? Çok şiddet Eğer başka bir şehirden İstanbul'a geldiyseniz işiniz daha da baskı Çünkü İstanbul'da şahane bir tempo var sırası gelmişken yeni bir şirket kurmuşsunuz Markanın adı muhakkak mi? Fol&yumurta Arkadaşım Nilşah Ağaoğlu ile birlikte yapıyoruz Çevreci projelere imza atıyoruz Cadde hayvanlarına hayat alanları oluşturmak, sanatla tanışamayan çocukları sanatla tanıştırmak, engellilerin hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmek, küresel ısınmaya uyarı çekmek gibi id Bu proje de gerçekleştirdiğiniz bir şeyler var mı? Karşılıklı çalıştığımız projeler oldu ama biz marka olarak çok yeniyiz İşimizi de marka adı altında gerçekleştirmek istiyoruz şimdiye değin yaptığımız gönüllü işlerdi Şimdi bir marka oluşturup daha profesyonel ilerlemek istiyoruz Geçtiğimiz gün Meme kanseriyle ilgili çekimler yapıldı? Siz de böyle pozlar verir miydiniz? Ast ama poz verirdim Popüler halk soyunmasaydı kampanya kendimce yeterince insana ulaşamazdı Daha önce bir firma için yardım kampanyasında yer aldın mı? Profesyonel anlamda yer almadım, ben gönüllü olarak hayvanları koruma derneğinde çalışırım fiziki ve maneviyat yardımlarda bulunurum Mankenlik kariyerinizi bitirdiniz mi? Şen bir işte fakat artık yapmıyorum Şu an oyunculuk dışarıda başka bir şey yapmak istemiyorum Peki, oyunculuk anlamında daha yapman gereken şeyler olduğunu düşünüyor musunuz? Ben aslında oyunculuğun çok başındayım Bu işi yedi yıldır yapıyorum Televizyonda başarı elde etmiş olabilirim lakin tiyatro ve sinema namına fazla artı bir şey yapmış sayılmam Bir tane tiyatro oyunum, iki de sinema filmim var Sinema teklifleri geliyor mu? En son 'Son Ders'te oynadım ve çok güzel bir işti Ondan daha sonra bir kaç tane sinema teklifi geldi fakat dizideki karakterimi zedeleyeceği için kabul edemedim Bu dek yoğun temponun içinde aşk hayatına vakit ayırabiliyor musun hayatında biri var mı? Hiçbir şeye süre ayıramıyorum Çünkü şu aralar hayatım sadece set ve evden ibaret Gece dışarı çıkacak vakit bile bulamıyorum Ne zamandır hayatınızda biri yok? Epey oldu En son bir sene önce önceydi Test çalışmaları oluyor fakat o ilişkiye dönemiyor Aşka özlem duyuyor musunuz? Duyuyorum ast fakat Aşk acısı çektiniz mi? Çocukken çekmiştim lakin bu yaştan sonra hayatta acı veren her şeyden kaçıyorum Dramatik ilişkiler hiç yaşamam Çünkü o duyguyu sevmiyorum, her an eğlenmeliyim Vakit çok değerli, onu üzülerek geçirmemek gerekli Özgürlük  

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt