Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Batman Arkham Asylum Hata

Batman Arkham Asylum Hata
0
274

Similar threads

oyunu yüklerken hata verdi yoksay dedimaraştrdm harita dosyası hatasıymşoyuna başladım %5 e geldim ama oyundan atıyomedical facilty bölümünün harita dosyası yokC:\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\CookedPC\Maps\Medical klasörünün içinde medicalB1umap dosyasının olması lazım bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Geçen gün Steam'de indirimle Batman Arkham Asylum GOTY Edition oyununu satın alıp yüklemiştim Yükleme bittiğinde oyunu açtım başta menü geliyor ama play tuşuna basınca kapanıyor ve hiç bir uyarı vermiyor Eksik dosyaları da kontrol ettim eksik yok Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Öncelikle merhabalar arkadaşlar; Batman Arkham Asylum u indirdim yüklemede herhangi bir sorun ile karşılaşmadım oyuna girip ilerlemeye başladım checkpoint lerdewde bir problemle karşılaşmadım fakat oyundan çıkıp tekrar girdiğimde kaldığım yerden devam edemiyorum Oyunu save edebileceğim bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Arkadaşlar arkham asylum gta 4 gibi oyunlarda save yapmaya yarayan bu programı yüklediğimde şöyle bir hata alıyorum ''an error has occurred while installing XliveRedistmsi '' bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt