Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Batman Arkham Knight Sorun

Batman Arkham Knight Sorun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oyunu yeni yükledim fakat 2 ekran karrtı oldugu için önce onboard anakartta oyunu açtı fakat çok kastı ondan sonra ekran kartını güncelledim ve oyunu oraya yönlendirip açmaya çalıştım şimdide oyun açılırken bir anda simge durumuna düşüyor simgeye tıkladıgımda oyun açılıyor fakat masaüstüne atmaya çalışıyor ama atmıyorda kesik kesik oluyor alt + tab işlemiyor ekran gidip geliyor görev yöneticisini açıp güç bela ona tıkladığımda oyun normal seyrinde gidiyor bu sorun hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek olan şimdiden teşekkürler

Similar threads

Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt