Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

batman arkham origins

batman arkham origins

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben oyunu yüzde 42 ile bitirdim yan görevleri yapmaya çalışyorum dışardaki bütün datapackları topladım 3 tane hariç bulunmuyor ama BURNLEY deki kapısında soru (?) işareti olan yerden girip asandörle aşağı inince ordaki şifreli kapıyı açamıyorum jamer var diyor hemen yanıbaşındaki jameri imha ettiğim halde yinede kapıyı açamıyorumresimler deki yer
http:wwwdirectuploadnetfiled3ld68jxjpghtm
http:wwwdirectuploadnetfiled3tzosjkjpghtm

Similar threads

Intensive Treatment Oyunun başında Jokere eşlik ederek görevlileri takip ediyoruz Gelişen olaylar sonucunda Joker kaçmayı başarıyor ve Batman ile aralarında gece boyu sürecek kovalamaca başlıyor İlk başta üzerimize gelen düşmanlar alıştırma şeklinde yapılmış Tuşlara alışmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İlk oyuna dair küçük bir video seyredip anıları tazeledikten sonra asıl oyuna dönüyoruz Kahramanımız olanları anlama çabasında asistan kıza sorular sorarken, kendisinden Animus adlı cihaza yatması isteniyor Herhangi bir tuşa basarak Animus? uzanın 15 yüzyıl İtalyası?da doğum sancıları içinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
ACT I BÖLÜM 1 : SSDD PFC JOSEPH ALLEN Bu bölümde amacınız orduya yeni gelen amatör askerleri eğitmek ve bu sıradada kendinizi eğitmek Masanın üzerindeki silahı alın Arka tarafınızdaki hedefleri Sgt Foley'in dediği yönde vurun Sonra masanın üzerindeki 4 el bombasını alın ve hedeflerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt