Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battelfield 3 directx hatası

Battelfield 3 directx hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar battlefield 3 ü originden oynuyordumSon 3 aydır sorunsuz oynuyordumBir ara bilgisayara virus girmişti ardından combo fix kullandımSonra oyuna tekrar girdimOyun hızlanmıştı ama 12 saat oynadıktan sonra ekran feci derecede donmaya başladıÖzellikle ateş ederken ve kalabalıga girerken ekran donuyorduOyun bole donarken oyundan çıkıp birdaha girmiştim düzelmiştiBu gün ekran karti driverini güncelledm oyuna girdim oyunada en az 50 fps görüyordu gayet iyiydiSonra 23 saat sonra oyun gene donmaya başladı5 dk yavaşladıktan sonra ekran kitlendi kaldıOyun yanıt vermedi ve uygulamalarda directx error diye bir pencere açıldıPencerenin içeriğini goremedim çunku yanıt vermiyorduBattlefield görevi sonlandırdım error ekranıda gittidirectx 11 yuklu şuan pc de ekran kartıda directx 11 i destekliyor sorun yazılımsal birşey son gunlerdekı virusler ve güncellemeler sonucunda olduNe yapabılırım bu sorun için ne onerirsiniz?

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt