Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Battlefield 1943 ve Bad Company 2 geliyor

Battlefield 1943 ve Bad Company 2 geliyor
0
137

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
DICE, bugün Bad Company ile aynı grafik motorunu kullanacak 2 Dünya Savaşı konulu yeni oyunu Battlefield 1943'ü duyurdu PS3 ve Xbox 360 sahipleri online servisleri sayesinde oyunu satın alabilecekler, bir diğer sevindirici haber ise evet oyun PC için de geliyor Geçtiğimiz gün duyurduğumuz Bad Company 2 de resmi olarak bu haber ile duyuruldu Ayrıca Bad Company 2 ilk oyunun aksine PC oyuncuları ile de buluşacak

Similar threads

Her şey 2002 yılında çıkan bir oyun ile başladı Oyunun adı Battlefield 1942 idi Adından da anlaşılacağı üzere İkinci Dünya Savaşı'nı konu ediniyordu O zamanlar alışkın olduğumuz oynanışın aksine Battlefield, daha çok bir simülasyon havasındaydı Ayrıca bu oyunun senaryo modu da yoktu, sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ölüm ile yaşam arasındaki ince bir çizgide, tankların, helikopterlerin olduğu mükemmel bir savaş atmosferi… Nedense Battlefield serisi, bu atmosferi sunduğu için benim gönlümde her zaman farklı bir yere sahip olmuştur Daha çok savaş simülasyonuna kayan yapısıyla kendine güçlü bir kitle edinen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Battlefield bad company 2 mouse problem Battlefield bad company 2 oyunu açıyorum ilk bölümde mouse çalışmıyor? Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın içindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala düzeliyoroyunun olduğu dizinin içerisine kopyalarsanız sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Battlefield bad company 2 mouse problem Battlefield bad company 2 oyunu acıyorum ilk bolumde mouse calışmıyor? Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın icindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala duzeliyoroyunun olduğu dizinin icerisine kopyalarsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Multiplayer oyunlar benim için hep uzaktan baktığım yapımlar oldu. Hem ciddi yeteneksizim hem de ilerlediğimi hissedemiyorum bu oyunlarda. Ama söz konusu Battlefield oyunları olunca işler birden değişiyor. Neden bilmiyorum, "Sadece Battlefield'da" anlarını yakalamaya çalıştığım için mi, Sıhhiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,465Konular
981,143Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt