Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

battlefield 2 harita yardım

battlefield 2 harita yardım

Similar threads

Battlefield serisinin yaklaşmakta olan oyunu Battlefield 2042 için yenilikler duyurulmaya devam ediyor. EA şimdi de özel Battlefield oyun modları oluşturmanın, paylaşmanın ve oynamanın bir yolu olan Battlefield Portal‘ı açıkladı. Portal, bir harita editörü olarak tasarlanmamış. Bu nedenle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
E3 2019, EA için büyük çoğunlukla oyuncuları heyecanlandıracak şekilde gelişiyor. Dördüncü bölümü 27 Haziran’da yayınlanacak olan Battlefield 5 için yeni harita tanıtıldı. Battlefield 5 Marita haritası Yunanistan’da geçecek Electronic Arts’ın kült oyun serisinden olan Battlefield’ın son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
battlefield 1942 Konsolu éile açın ve aiCheatscode yazdıktan sonra aşağıda verilen hile kodlarını ekleyin (Örnek: aiCheatscode JonathanGustavsson) TheAllSeeingEyeOfTheAlProgrammer : İstatistikler paneli JonathanGustavsson : Kısa sürede tüm düşmanları ortadan kaldırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arkadaşlar bildiğiniz gibi bf2 de ilk başta multiplayer modda co op yani botlarla oynayamıyorduk bende güncellemeleri falan yükleyeyere bi şekilde sadece 16 kişilik haritalarda yapmayı başardım fakat the game will start when 1 more players join gibi bi uyarı veriyor ve oyun başlamıyor başlıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
merhaba arkadaşlar yeni half life 1 kurdum fakat bot eklemeyi bilmiyorum yanlızda zevk vermiyo oynamak bot ekleme konusunda yardımcı olurmusunuz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt