Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Battlefield 2 Memory.dll Sorunu

Battlefield 2 Memory.dll Sorunu
0
168

Similar threads

Selam Arkadşlar Battlefield 2 memorydll Hatası Alıyorum Sürekli Oyundan Atıyor Orjinal Cd Aldım Online Oynamak İçin Ama ( 23 Dakika) İçinde Masaüstüne Gelip Memorydll Hatası Alıyorum Buyrun Ss Sistemim Perfect XP SP3+ Plus Edition V2 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
arkadaşlar battlefield vietnam ı kurdum sonra oyunu güncelleme dosyasını indirdim fakat kurmayı deneyince yeterli yer olmasına rağmen yer yok uyarısı veriyor nasıl düzeltebilirim?ayrıca ben oyunu E:diskine kurdum güncellemeyi C:diskinden e ye nasıl düzeltebilirm ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
ARkadaşlar ben black ops 2 indirdim dil ayarıda yükledim oyun açıyo ama rusça ayarlardan dili değiştir bulamadım yani language bilen biri bana resimli anlatabilirmi sürümüm bu Call Of DutyBlack Ops 2v 1001u3
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Battlefield reloaded indirdim torrent ile kurdum Oyuna girerken çalışmayı durdurdu hatası veriyorÇözümü bilen varsa lütfen söylesin
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Sa Arkadaşlar Ben aslında battlefield 4 oynıcaktım ama ondada donma sorunum vardı sisteminn yetmio dediler battlefield 3 e geç dediler heer neyse şimdi bn battlefield 3 oynarken en ufak bi kasma fln olmuyor ama 510 dk sonra oyun donuyor sonra görev yöneticisi ile kapatıyorum Bu sorunu nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt