Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

battlefield 2 win7 hatası bakarmısınız

battlefield 2 win7 hatası bakarmısınız

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Bugün Battlefield 4 Beta'sını indirdim fakat oyun yüklenirken yükleme ekranı donuyor ve Battlefield 4 çalışmayı durdurdu hatasını alıyorumİnternette araştırmama rağmen çözümü bir türlü bulamadımSistemim imzamda yazıyor ayrıca işletim sistemimde 64 Bit Yardımcı olan veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Beyler yardm Battlefield bad company 2 oynayan varsa yardım lütfen ben şimdi oyuna giriş yapıyorum server browserden açılırken birden ekran kararıyo ve notice hatası alıyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaslar yeni pc topladım 1 ay oluyor toplayalı özellikleri cok iyi sistem şu ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR32133 Anakart AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı ( çift fanlı) Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Merhabalar Herkese İyi Akşamlar; Ben sizden bir şey rica ediyorum, lütfen bildiklerinizi benimle paylaşınız Bu arada benim sorunum şudur; Ben Revive Launcher adlı bir uygulama yükledim Bu uygulama neye mi? Yarıyor Bu uygulama Battlefield 2 Battlefield 2142'yi Single Player ve Multi Player...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Selam Arkadşlar Battlefield 2 memorydll Hatası Alıyorum Sürekli Oyundan Atıyor Orjinal Cd Aldım Online Oynamak İçin Ama ( 23 Dakika) İçinde Masaüstüne Gelip Memorydll Hatası Alıyorum Buyrun Ss Sistemim Perfect XP SP3+ Plus Edition V2 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt